Sörloth'tan Trabzonlular'a: Yeter da!

03.06.2021 - 00:22 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 13:44

Transferde tekrar Trabzonspor’a geri döneceği konuşulan ve bordo-mavili taraftarların yakın markaja aldığı Alexander Sörloth, ilginç bir açıkklamada bulundu.

Sörloth'tan Trabzonlular'a: Yeter da!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Trabzonspor taraftarı tarafından mesaj yağmuruna tutulan Alexander Sörloth, Norveç'in Lüksemburg'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. TV2 Sporten'e konuşan Norveçli golcü, "Instagram'da bildirimleri kapattım ve bana artık bildirim gelmiyor. Telefon numaramı da ele geçirdiler ve WhatsApp'tan bana bir sürü mesaj gönderdiler. Maça odaklanabilmek için bildirimleri kapattım. Numarayı değiştirmek iyi oldu" dedi.

 

 

20 milyon Euro'ya Leipzig'e gitti

Bilindiği üzere 25 yaşındaki oyuncu bordo-mavili takımda gol kralı olmuş ve 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Alman kulübü RB Leipzig'e transfer olmuştu.

 

Trabzonspor yuvaya döndürmek istiyor

Trabzonspor ise, Alman ekibinde geçen sezon fazla forma şansı bulamayan ve bu sezon da kadro düşünülmeyen Sörloth'u yeniden transfer etmek istiyor. Hatta teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncuyla ilgili, "Sörloth'u bekleyeceksek, ben beklemeye razıyım. Olabiliyorsa bizi mutlu eder" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu'nun Sörloth açıklaması

Başkan Ahmet Ağaoğlu da "Sörloth'un Türkiye'ye kiralık veya satılık olarak gelmesi gibi bir durum söz konusu olduğu takdirde ilk hak Trabzonspor kulübündür" derken, "Trabzonspor bu hakkını kullandığı takdirde Sörloth, başka hiçbir kulübe gidemez. Bu, uzun süre tartışılarak koydurduğumuz bir maddeydi. Hatta satışta çıkan en son pürüz de diyebiliriz buna. Bu yüzden süreç dahi uzamıştır" şeklinde konuşmuştu.

Sosyal medyadan da yanıt verdi

Geçen sezon başında Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan Norveçli golcü Alexander Sörloth, Trabzonspor'a dönmesini isteyen taraftarlara sosyal medyadan cevap verdi.

Sörloth, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Merhaba Trabzonspor taraftarları, sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim ama lütfen aramayı ve mesaj atmayı bırakın. Hayatım çok stresli bir hale geldi. Bu kadarı yeter." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili taraftarlar, eski gol krallarını yeniden takımlarında görmek için sosyal medyada kampanya başlatmıştı. Norveçli oyuncuyu takıma dönmeye davet eden taraftarlar, Sörloth'un sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafa 3 milyonu aşkın "Come to Trabzonspor" (Trabzonspor'a gel) ifadesi kullanarak yorum yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler