Sörloth: "Amacım her zaman fark yaratmak"

27.02.2021 - 23:39 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 15:32

Almanya Ligi haberleri... Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'in sahasında Borussia Mönchengladbach'ı 3-2 yendiği maçta takımına galibiyet golünü kazandıran eski Trabzonsporlu oyuncu Alexander Sörloth maç sonu konuştu. Norveçli oyuncu, "Amacım sahada fark yaratmak" dedi. İşte detaylar...

Sörloth: "Amacım her zaman fark yaratmak"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'in sahasında Borussia Mönchengladbach'ı 3-2 yendiği maçta uzatma dakikalarında golü atan ve takımına 3 puanı kazandıran Alexander Sörloth maç sonu kulüp sitesine açıklamalarda bulundu.

"Amacım sahada fark yaratmak"

Son dakika attığı golün kendisini çok mutlu ettiğini belirten Norveçli golcü, "Gerçekten, son dakikada gol attığım için çok mutluyum. Bir forvet oyuncusu olarak amacım her zaman sahada fark yaratmaktır. Bugün kazandığımız golde bunu tam olarak yapmayı başardım. Ama en önemlisi benim attığım golden ziyadan takımın 3 puan almasıdır" şeklinde konuştu.

25 maç 3 gol

Öte yandan bu sezon 25 maçta sahaya çıkan Alexander Sörloth, 3 gol kaydetti.

Bilindiği üzere Kuzeyin Kralı, sezon başında Trabzonspor'dan 22 milyon Euro karşılığında Alman ekibine transfer olmuştu. 25 yaşındaki oyuncu bordo-mavili takım ile çıktığı 49 maçta 33 gol ve 11 asist ile oynamıştı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Mönchengladbach, “Sörloth’un golü iptal edilmeliydi…”

Almanya Bundesliga’da RB Leipzig - Borussia Mönchengladbach karşılaşması, Sörloth’un gol pozisyonu nedeniyle hala konuşuluyor. Konuk takım, Sörloth’un attığı golün neden iptal edilmediğini sorguluyor. Norveçli futbolcunun golüyle mağlup olan ekip, Sörloth’un faul yaparak gol attığını iddia etti. İkinci yarının hemen başında bir golü el gerekçesiyle iptal edilen forvet, maçın sonunda tekrar sahneye çıkarak 3 puanlık golü kaydetmişti.

.

Senin için hazırladığımız haberler