Son dakika: Bursaspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Er oldu

07.03.2022 - 16:11 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 19:48

Son dakika: TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Mustafa Er ile anlaşıldığı kamuoyuna duyurdu. İşte detaylar...

Son dakika: Bursaspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Er oldu

AJANSSPOR - HABER

Bursaspor, teknik direktörlük görevi için Mustafa Er ile anlaşma sağlandığını resmen açıkladı.

İşte Bursaspor'dan yapılan açıklama

"Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Mustafa Er ile anlaşma sağlamıştır.

Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve Mustafa Er'e hayırlı olmasını temenni ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Mustafa Er, daha önce Bursaspor'u iki farklı dönemde çalıştırdı

 

Spor Toto 1. Lig'de zor günler geçiren Bursaspor'da teknik direktör Tamer Tuna ile yollar ayrılmıştı. Mustafa Er ise daha önce Bursaspor'u iki farklı dönemde çalıştırmış, aynı zamanda kulüpte yardımcı antrenörlük ve futbol şubesi sorumlusu görevlerinde de bulunmuştu.

Geçen sezon Bursaspor'u çalıştıran Mustafa Er, kulüpten ayrıldıktan sonra herhangi bir takımda görev yapmamıştı.

Mustafa Er: "Her maç %100'ümüzü vermek zorundayız"

Bursaspor'da Tamer Tuna'dan boşalan teknik direktörlük görevi için anlaşmaya varılan teknik direktör Mustafa Er, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tekrar göreve geldiği için mutlu olduğunu ancak çok büyük sorumluluk aldığını da belirten Mustafa Er, "Aslında çok fazla söylenecek bir şey yok. Sözün bittiği yerdeyiz. Şu an ne geçmişi kurcalamanın ne de gelecek adına plan yapmanın bir anlamı var. Tamamen ana odaklanacağız. Bizim için varsa yoksa Eyüpspor maçı. Tamamen kendimizi buraya kanalize edeceğiz. Mutlak ve mutlak her maça galibiyet için çıkacağız. Topluca bir mücadele dönemindeyiz. Herkesin Bursaspor'u sahiplenmesi gerekiyor. Son çıkıştayız. Hata yapma lüksümüz yok. Her maç %100'ümüzü vermek zorundayız. Bu takım sahaya çıkıp mücadele etmek zorunda. Bunu yapmazsak sıkıntı çıkacak. Bu takım mücadele edecek. Bu takım pes etmeyecek, geri adım atmayacak. " dedi.

"Oyuncu grubunu mental olarak ayağa kaldırmamız gerekiyor"

 

'Bu oyuncu grubunun kalitesi bu değil' diyen Mustafa Er şöyle devam etti:

"Oyuncu grubumuz da demoralize olmuş. Son 15 haftada 2 galibiyet almışız. Bunu normal şartlarda izah etmek mümkün değil. Bu oyuncu grubunun kalitesi bu değil. Onları tekrar ayağa kaldırmak ve inandırmak gerekiyor. Bulundukları konuma isyan etmeleri gerekiyor. Hep beraber isyan etmemiz gerekiyor. Çünkü burayı hak eden bir şehir değil burası. Bir şekilde buraya geldi. Önce mental anlamda oyuncu grubunu ayağa kaldırmamız gerekiyor. Birbirlerine inanıp birbirlerine sarılmalarını sağlamamız gerekiyor. Bizim şöyle bir düşüncemiz var. Kim olursa olsun pozitif yaklaşıp kazanmak istiyoruz. Bir maç, iki maç belki 5 dakika belki kaderimizi belirleyecek. Biz tüm mevcut gruba sarılacağız. Verim almaya çalışacağız. Hiçbirini kaybetme lüksümüz yok. Oyuncu bazında gitmeyelim. Şu an o dönem değil. İçeride çok önemli maçlar oynayacağız. Hatalar muhakkak olacaktır. Onları ayağa kaldırmak için uğraşmak zorundayız. Onları havuzun içine katarak maksimum verimi almak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler