Son Dakika: Burak Yılmaz istifa etti!

10.11.2023 - 12:21 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 14:07

Süper Lig devi Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine geçici olarak takımın başına gelen Burak Yılmaz, istifa etti. Siyah-Beyazlılar, resmi olarak açıkladı.

Son Dakika: Burak Yılmaz istifa etti!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Beşiktaş'ta geçici teknik direktör olarak takımın başında yer alan Burak Yılmaz, kendi isteği ile görev ayrıldı.

Beşiktaş resmen açıkladı

Siyah-Beyazlılar, yaptığı açıklamada: ''Burak Yılmaz'a Emekleri İçin Teşekkür Ederiz 10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.'' ifadelerine yer verdi.

Burak Yılmaz'ın istatistikleri

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra takımın başına geçen Burak Yılmaz, Süper Lig'de 4, Konferans Ligi'nde ise 2 karşılaşmada takımın başında yer aldı. Yılmaz, 2 galibiyet 4 mağlubiyet aldı.

Süper Lig'de İstanbulspor maçıyla ilk defa takımın başında çıkan Yılmaz, 2-0'lık galibiyet ile başladı. Daha sonra ise Galatasaray deplasmanından 2-1 mağlubiyet ile ayrılarak derbiden puansız döndü.

Konferans Ligi'nde galibiyet yok

UEFa Konferans Ligi'nde ise galibiyet ile tanışamadı. Bodo Glimt'te kendi sahasında 2-1 mağlup olarak Beşiktaş, deplasmanda da 3-1 mağlup oldu. 

Gaziantep FK maçında 2-0 galibiyet ile ayrılan Burak Yılmaz'ın ekibi daha sonra Antalyaspor maçında 1-0 öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup olmuştu. Yılmaz, böylelikle 6 maçta 1.00 MBP ortalamasında kaldı.

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş karnesi  

2-0 İstanbulspor  

1-2 Galatasaray (d)  

1-3 Bodo/Glimt (d)  

2-0 Gaziantep FK

2-3 Antalyaspor (d)  

1-2 Bodo/Glimt

Burak Yılmaz'dan istifa sonrası ilk açıklama!

Öte yandan Burak yılmaz, istifa kararının ardından veda paylaşımı yaptı. Burak Yılmaz paylaşımında, "Her şey için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler