Soluyla Ozan kafasıyla Çağlar!

27.03.2021 - 20:51 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 20:56

Son dakika spor haberleri... Ozan Tufan ve Çağlar Söyüncü, Norveç karşısında Türkiye'yi ilk yarıda 2-0 öne geçirirken, asistler ise Yusuf Yazıcı'dan geldi.

Soluyla Ozan kafasıyla Çağlar!

A Milli Takımımız, 2022 Dünya Kupası elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç’in konuğu oldu. Hollanda’yı 4-2 ile geçen ay - yıldızlılar bu maça da galibiyet parolasıyla çıktı.

 

Açılışı Ozan yaptı

Karşılaşmada milli takımımızı 1-0 öne geçiren golü Ozan Tufan kaydetti. Hakan Çalhanoğlu'nun pasına hareketlenen Yusuf Yazıcı, sol kanatta buluştuğu topu içeri çevirdi. Ajer'den seken topa sol ayağıyla vuran Ozan Tufan, ağları sarstı ve Milli Takımımız öne geçti. Bu gol Ozan Tufan'ın milli takımda sol ayağıyla attığı ilk gol de oldu.
 

Bu sezon Fenerbahçe'de 10 gole katkı yapan 26 yaşındaki oyuncu, A Milli Takım formasıyla 57. maçına çıkan  8. golünü kaydetti.

 

Fark Çağlar ile ikiye çıktı

Ozan’ın attığı bu golün ardından milli takımımızın yıldız stoperi Çağlar Söyüncü, 28. dakikada farkı ikiye çıkaran golü attı. Yusuf Yazıcı'nın kullandığı kornerde Çağlar, kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 


24 yaşındaki futbolcu da 32. milli maçında 2. golünü attı.

 

Yazıcı’dan 2 asist

Hem Ozan hem de Çağlar Söyüncü’nün attığı golde asisti yapan isim Yusuf Yazıcı oldu. Yazıcı da 29. milli maçında 1 gol kaydetti, 4. asistini yaptı. A Milli Takım formasıyla ilk maçına çıktığı Haziran 2017'den bu yana en fazla asist yapan iki oyuncudan biri Yusuf Yazıcı oldu. Diğer isim ise Cenk Tosun.


Lille forması giyen Yazıcı, bu sezon Fransa Ligi’nde de 5 asist yapmıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler