Galatasaray'ın Lucas Digne için yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı

07.08.2024 - 16:18 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 16:25

Galatasaray, Derrick Köhn'ün yerine Fransız yıldız Lucas Digne'yi gündemine aldı. Dursun Özbek yönetiminin Aston Villa'ya yaptığı transfer teklifinin detayları ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Lucas Digne için yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Galatasaray, Derrick Köhn için gelen transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldı. Sarı-Kırmızılılar, Köhn'ün yerini ise Fransız yıldız Lucas Digne ile doldurmayı planladı.

Digne Galatasaray'ın radarında

Sol bek pozisyonuna önemli bir ismi kazandırmayı hedefleyen Galatasaray, Premier Lig ekibi Aston Villa'da forma giyen Lucas Digne'yi transfer listesine aldı. Dursun Özbek yönetimi, Fransız futbolcu için harekete geçti.

Galatasaray Aston Villa'ya teklif yaptı

Sports Digitale'de yer alan habere göre Galatasaray, Lucas Digne için Aston Villa'ya transfer teklifinde bulundu. Haberde Sarı-Kırmızılılar'ın Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Derrick Köhn'ün alternatifini buldu! Kiralık geliyor...
Habere Git

İşte transfer teklifinin detayları

Galatasaray'ın Aston Villa'ya yaptığı transfer teklifinin detayları ortaya çıktı. Buna göre oyuncunun 1 yıllığına kiralanmak istendiği kaydedilirken, kiralama ücretinin olmayacağı ifade edildi. Oyuncunun maaşının tamamını Sarı-Kırmızılı kulübün karşılayacağı bildirildi.

Lucas Digne'nin Aston Villa performansı

Aston Villa ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Digne, görev aldığı 93 karşılaşmada 4 gol ve 10 asist kaydetti.

Digne'nin forma giydiği takımlar

Fransız futbolcu Aston Villa dışında Everton, Lille, Barcelona, PSG ve Roma formalarını giydi. Fransa Milli Takımı'nda da oynayan 31 yaşındaki futbolcu görev aldığı 46 maçta 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler