Şok: Zorbay Küçük’ten Galatasaraylı futbolculara: "Arkadaşınız yalancı"

18.12.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 19.12.2021 - 11:53

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir'i konuk etti. 1-1 berabere biten maçta hakem Zorbay Küçük ile Galatasaray, karşı karşıya geldi.

Şok: Zorbay Küçük’ten Galatasaraylı futbolculara: "Arkadaşınız yalancı"

AJANSSPOR ÖZEL - Burhan Can Terzi

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Başakşehir ile karşılaştı. 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan mücadelede, maçın hakemi Zorbay Küçük, devre arasında sarı-kırmızılı futbolcularla tartışma yaşadı.

Küçük, Kerem Aktürkoğlu’na kast ederek, “Sizin arkadaşınız yalancı, sizin de ne haltlar yediğinizi biliyorum” ifadelerini kullandı.

"Burada bu akşam öyle şeyler yaşandı ki..."

Kritik mücadelenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlamak için Berkan Kutlu kameralar karşısına geçti. Berkan Kutlu açıklamasında, hakem Zorbay Küçük olayında şok ifadelerine yer verdi.

23 yaşındaki genç orta saha, "1 puan için üzgünüz çünkü daha fazla hak ettiğimizi düşünüyorum ama futboldan başka şeyler de konuşmak istiyorum. Burada bu akşam öyle şeyler yaşandı ki, saygı çerçevesini aştık. Bunu söylememin nedeni de, Kerem’e yalancı denmesi.  Bize yalancı denmesi! Kerem'e dendi. Hiçbir şey yapmadığı halde Kerem'e kullanılan kelimeler. Saygı bekliyoruz. Niye oluyor bunlar? Bu saygısızlıklar bitsin!" şeklinde konuştu.

"Zorbay bize lan dedi"

Konuyla ilgili konuşan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, "Zorbay bize lan dedi. Gidin lan demiş bize.  Go lan demiş. İtiraz edebiliriz. Gerekirse kırmızı verirsin. Sen lan diyemezsin! Sen Galatasaray oyuncusuna bu ifadeleri kullanamazsın. Demek ki arkasında nasıl bir güç varsa böyle rahat konuşabiliyor." dedi.

"Hakem, 'ne yapacaksın, ayakkabı mı atacaksın?' diyor"

Necati Ateş, Zorbay Küçük ile Arda Turan arasında geçen tartışmayı aktarırken, "Arda, maç bittikten sonra tepki veriyor. Hakem ise 'ne yapacaksın, ayakkabı mı atacaksın?' diyor. Bunları yaşamak çok üzücüydü. Konunun takipçisiyiz. Zamanla göreceğiz neler olacağını" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler