Şok iddia! Galatasaray U-19 takımının koltukları satılıp "Size yer yok!" dendi

01.09.2024 - 11:35 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 12:07

Geçen sezon Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı Kopenhag maçında sarı-kırmızılı ekibin U-19 takımına ayrılan koltukların satıldığı iddia edildi.

Şok iddia! Galatasaray U-19 takımının koltukları satılıp "Size yer yok!" dendi

AJANSSPOR HABER

Futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu kendi YouTube kanalında yaptığı yayında, geçen sezon Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Kopenhag deplasmanında oynanan maçta sarı-kırmızılı ekibin U-19 takımına ait olan koltukların verilmediğini iddia etti. İşte detaylar...

U-19 takımının koltukları satılmış!

Uğur Karakullukçu: "Bir olay öğrendim. Geçen sene gerçekeleşiyor bu olay. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son maç, Kopenhag deplasmanı. UEFA, Youth League'de oynayan her U-19 takımına A Takımların oynadığı her maçta yer ayırıyor, kontenjan veriyor. Kopenhag - Galatasaray maçında U-19 takımının koltukları satıldı!

'Size yer yok' dendi

Maçı izlemeye gelen genç futbolculara 'Size yer yok' dendi. Sadece A Takım ile antrenmana çıkan 2-3 futbolcuya yer ayırmışlar. Asıl mesele bu biletlerin satılması.

UEFA görevlisi ile problem çıkmış

Daha sonra UEFA görevlisi geliyor ve 'Bu nasıl olabilir? Biz burayı Galatasaray U-19 takımına ayırmıştık" diyor. UEFA görevlisi ile daha sonra problem çıkmış" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler