Şok Haaland itirafı! "8 milyon Euro'ya transfer ediyorduk"

27.07.2024 - 18:35 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 18:40

Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcı antrenörü olan Necati Ateş, Galatasaray'da çalıştığı döneme dair Erling Haaland'la alakalı şok itirafta bulundu.

Şok Haaland itirafı! "8 milyon Euro'ya transfer ediyorduk"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da hem futbolculuk hem de Fatih Terim'in yardımcılığını yapmış olan Necati Ateş, Ekol TV'ye şok edici açıklamalarda bulundu.

''Haaland'ı 8 milyon euro'ya alıyorduk''

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Erling Haaland hakkında açıklamada bulunan Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Necati Ateş, ''Scout ekibinden bize Haaland ismi geldi, izledik ve bayıldık. Daha 17 yaşındaydı o zaman. Fatih Hoca,'Gidin yardımcım olarak izleyin' dedi, Molde Stadı'na gittik. Önümüzde 70-80 tane oyuncu izleme ekibi vardı. Real Madrid, Barcelona, Juventus, City,United aklına gelebilecek kim varsa... Herkes Haaland'ı izlemeye gelmiş. 10 dakika izledik, 2 gol attı'' dedi.


''Telefonda tacizde bulunuyoruz hocaya''

Norveçli golcünün performansından çok etkilendiğini belirten Ateş, '' Telefonda tacizde bulunuyoruz hocaya,'Hocam bunu almamız lazım' diye. 8 milyon euro'luk bir anlaşma oluyor ama maalesef FFP'den bize ceza gelince alamadık. Şimdi öyle bir sıkıntı olmadığı için 20 milyon euro'ya oyuncu alabiliyorsun'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler