Sofyan Amrabat'tan Galatasaray derbisi sözleri

15.09.2024 - 19:30 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 19:33

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Sofyan Amrabat'tan Galatasaray derbisi sözleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başararak Galatasaray derbisine moralli gitti.

Maç sonu Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat, değerlendirmelerde bulundu.

"Adeta kendi evimizde oynuyormuşçasına oynadık"

İlk olarak taraftarlara dikkat çeken Sofyan Amrabat, "Geleli çok zaman olmadı. Takımla beraber 2-3 antrenmana çıktım. Bugün de Fenerbahçe formasıyla sahadaydım. Zor bir takıma karşı oynadığımızı söyleyebilirim. Adeta kendi evimizde oynuyormuşçasına oynadık. Isınmadan, maç sonuna kadar susmadılar. Umarım onları mutlu etmeye devam ederiz" dedi.

"Derbiyle alakalı olarak çok şey duydum"

Gelecek haftada oynanacak Galatasaray maçınada dikkat çeken Amrabat, "Derbiyle alakalı olarak çok şey duydum. Konsantrasyonu, enerjisi yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Bizlerin amacı sahada güzel bir oyun koyabilmek. Bu maç için sabırsızlanıyoruz. Fiziksel olarak fit olduğumu söyleyebilirim. Takıma adapte olabilmem için bir süre gerekecek. Ama Fiorentina ve milli takımda maçlar oynamıştım. Kendimi fit hissediyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler