Sofyan Amrabat Chelsea'nin transfer radarında

16.12.2022 - 15:23 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 15:38

Fas formasıyla Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla konuşulan Sofyan Amrabat'ın ismi dünya devleriyle anılıyor. Sofyan Galatasaraylı eski futbolcu Nordin Amrabat'ın kardeşi

Sofyan Amrabat Chelsea'nin transfer radarında

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Fas Milli Takımı’nın orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat, Chelsea olmak üzere birçok Avrupa kulüplerinin transfer listesine girmeyi başardı. 

 Amrabat’ı en çok Chelsea istiyor

Dünya Kupası yarı finaline kadar yükselerek tarihindeki en büyük başarıyı yakalayan Fas Milli Takımı oyuncularından Amrabat, büyük kulüplerin dikkatlerini çekti. Yetenekli orta saha oyuncusu, şimdiden Chelsea’nin radarına girdi. Mavi beyazlı ekip ara transfer döneminde Amrabat’la masaya oturmaya hazırlanıyor. 

Dev takımlar sırada

Dünya devleri Amrabat'' transfer etmek için sıraya girdi. Liverpool, Tottenham, Juventus gibi büyük kulüpler de başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. 

İlgini Çekebilir
''Ronaldo'nun Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu"
Habere Git

 Abisi Nordin Amrabat PSG’ye gitmesini istiyor

Fas’ın Portekiz galibiyeti sonrası kardeşi Sofyan ile röportaja çıkan ve gözyaşlarını tutamayan Nordin Amrabat ise yıldız oyuncunun PSG'ye transfer olmasını dilediğini söyledi. 

Kulübü bonservisini belirledi

Fiorentina’da forma giyen 26 yaşındaki Faslı futbolcu’nun bonservisi belirlendi. Fiorentina, Amrabat’tan en az 35 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekliyor.

Ailemiz de onunla gurur duyuyor

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Faslı futbolcu Nordin Amrabat aynı zamanda Sofyan'ın ağabeyi. Amrabat , "Tüm maçlarda oynadı. Kardeşimle gurur duyuyorum. Onun bu noktalara geldiğini görmek çok özel. Birçok genç oyuncu bir gün Dünya Kupası'nda oynamanın hayalini kurar. Şu an o bunu gerçekleştiriyor ve başarılı oluyor. Ailemiz de onunla gurur duyuyor" dedi. 

Regragui'yi Fatih Terim'e benzetiyorum

Nordin Amrabat Fas'ın Dünya Kupası'nda elde ettiği başarıda önemli payı olan teknik direktör Walid Regragui'yi Fatih Terim'e benzetti "Bu başarıdaki en büyük etken Regragui. Çok iyi ve kompakt bir takım oluşturdu. Kardeşimle onun iletişimi ve taktikleri üzerine konuşuyoruz. Regragui'yi Fatih Terim'e benzetiyorum. Fatih Terim, futbolculara her zaman özgüven ve cesaret veriyor. Koşmanızı ve savaşmanızı ister. Bunu sadece büyük teknik direktörler yapabilir. Ancak böyle isimler, oyuncuları etkileyebilir"

Galatasaray forması giydi

Kariyerini Yunanistan'ın AEK takımında sürdüren 35 yaşındaki Nordin Amrabat 2012 yılında Kayserispor'dan Galatasaray'a transfer olmuş. 2015 yılında ise sarı kırmızılı takımdan ayrılarak İspanyol ekibi Malaga'ya gitmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler