Socios.com’dan Darüşşafaka’nın Deprem Kampanyasına Destek

17.03.2023 - 22:45 | Son Güncellenme: 17.03.2023 - 23:03

Socios.com, Darüşşafaka Cemiyeti’nin depremden etkilenen çocuklarımızın iyi ve nitelikli bir eğitim almaları için başlattığı kampanyaya destek verecek

Socios.com’dan Darüşşafaka’nın Deprem Kampanyasına Destek

AJANSSPOR-HABER

Dünyanın en büyük taraftar etkileşim platformu Socios.com, Türkiye'de meydana gelen deprem felaketlerinin ardından hep birlikte yaralarımızı sarmak için yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Socios.com, Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından olan Darüşşafaka Cemiyeti'nin Kahramanmaraş ve Hatay illeri başta olmak üzere ülkemizin 11 ilinde yaşanan depremlerde ailesini kaybeden çocuklarımızın eğitimleri için başlattığı kampanyayı destekleyecek. 

Socios.Com Kurucusu Dreyfus'tan açıklama

Depremin ilk günden itibaren bugüne kadar maddi manevi anlamda çalışmalarını sürdüren ve depremden etkilenen çocuklara eğitim bursu sözünü veren Socios.com’un kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus, Darüşşafaka Cemiyeti’ne sağlayacakları bu anlamlı destek hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Dreyfus, "160 yıldır eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle hareket eden, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Darüşşafaka Cemiyeti’nin deprem bölgelerindeki çocukların eğitimleri için başlattığı Deprem Destek Kampanyası’na Socios.com Ailesi olarak bizler de destek olmak üzere yola çıktık.

Darüşşafaka'ya teşekkür ederiz

Toplumsal sosyal sorumluluk bilincinin her daim şirket değerlerimiz arasında yer aldığını vurgulamakla birlikte,  deprem felaketlerinden mağdur olan genç yüreklerin eğitim fırsatlarının kaybolmaması adına Darüşşafaka Cemiyeti’nin çalışmalarının yanında olmak bizler için de çok büyük bir önem arz etmekte. Aydınlık yarınların umudu olan çocuklarımızın yanında olmanın mutluluğunu belirtirken, Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Darüşşafaka Cemiyeti’ne de özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ederiz.” 

 

İlgini Çekebilir
Socios fanlarından Türk kulüplerine 700 milyon!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler