Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Slovacko'dan Açıklama Yapıldı

31.07.2022 - 17:54 | Son Güncellenme: 31.07.2022 - 18:05

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Slovacko'da Teknik Direktör Martin Svedik ve futbolcu Jan Kalabiska açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Slovacko'dan Açıklama Yapıldı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev'e kaybederek, Devler Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan yoluna devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'in bu turdaki rakibi Slovacko olurken, Çek ekibinin Teknik Direktörü Martin Svedik ile tecrübeli futbolcusu Jan Kalabiska açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk haftasında Zbrojovka ile 2-2 berabere kalan Slovacko'da maçın ardından konuşan Teknik Direktör Martin Svedik, Fenerbahçe sorularını yanıtladı.

"Fenerbahçe kesinlikle bizi elemeyi başaramayacak"

Svedik, "Tipolojik olarak halen doğru forvetten yoksunuz. Bu yüzden transfer yapabiliriz. Fenerbahçe ile oynayacağız. Ama rakibimiz Fenerbahçe kesinlikle bizi elemeyi başaramayacak. Biz kadromuzu da teslim ettik." ifadelerini kullandı.

"Hiçbir şeyden korkmamıza gerek yok"

Sarı-Lacivertliler ile karşılaşılacak maçı değerlendiren Svedik, "Tamamen farklı oyun olacak. Fenerbahçe çok kaliteli bir takım. Atmosfer konusunda da bir korkumuz yok. Çekingenliği ortadan kaldıracağız. Hiçbir şeyden korkmamıza gerek yok. Bu tip takımlarla oynayabileceğimizi biliyoruz." dedi.

Kalabiska: "Karşılarında güçlü bir takım bulacaklar"

Teknik direktörün ardından açıklama yapan tecrübeli futbolcu Jan Kalabiska, "Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla bekliyoruz. Fenerbahçe'nin nasıl oynayacağını merak ediyoruz. Ama karşılarında güçlü bir takım bulacaklar. Önümüzde gerçekten de çok zor bir maç var." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler