Slovacko Teknik Direktörü Martin Svedik'ten Fenerbahçe açıklaması

03.08.2022 - 19:24 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 19:36

Slovacko Teknik Direktörü Martin Svedik Fenerbahçe ile İstanbul'da oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Slovacko Teknik Direktörü Martin Svedik'ten Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu mücadelesinde Çekya ekibi Slovacko ile karşı karşıya gelecek. 4 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak. Slovacko Teknik Direktörü Martin Svedik maç öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Kazanmak için %100'ümüzü vermemiz bile yeterli olmayabilir

Svedik: Fenerbahçe gibi bir kulüple ilk kez oynuyoruz. Tesis, büyüklük ve oyuncu kalitesine bakınca kıyaslanabilecek kulüpler değiliz. Kazanmak için %100'ümüzü vermemiz bile yeterli olmayabilir.

10 kişiyle bile Dinamo Kiev'e baskı kurdular

"Valencia, King, Rossi gibi hücum oyuncuları var. Ayrıca yedek kulübesinde de iyi oyuncuları Fenerbahçe'nin. Kiev'e karşı ikinci maçta kırmızı kart görmeselerdi, turu geçebilirlerdi. Kiev'den daha iyiydiler. 10 kişiyle bile Dinamo Kiev'e baskı kurdular."

İlgini Çekebilir
İşte Fenerbahçe'nin yeni kalecisi
Habere Git

Dinamo Kiev ile oynamak isterdim

 "Kaptanımız Kadlec eski bir Fenerbahçe oyuncusu. Bana Fenerbahçe taraftarı olduğunu söylemişti. Kaptanımızın tuttuğu takım yerine Dinamo Kiev ile oynamak isterdim."

Senin için hazırladığımız haberler