Slovacko – Fenerbahçe Karşılaşması S Sport ve S Sport Plus’ta

08.08.2022 - 11:01 | Son Güncellenme: 08.08.2022 - 11:13

Fenerbahçe'nin 2022-2023 UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ikinci maçında Çekya deplasmanında Sovacko ile karşılaşacağı maçı S Sport ve S Sport Plus canlı yayınlayacak.

Slovacko – Fenerbahçe Karşılaşması S Sport ve S Sport Plus’ta

AJANSSPOR-HABER

Temsilcimiz Fenerbahçe 2022-2023 UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ikinci maçında Çekya deplasmanında Sovacko ile karşılaşacak. 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Çekya temsilcisi Slovacko’nun evinde oynanacak maç, S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe Avrupa yolunda son düzlüğe yaklaşıyor. 2022-2023 UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Slovacko ile karşı karşıya gelen sarı lacivertliler gecenin galibi olmuştu. Lincoln Henrique’nin 2 gol 1 asist ile yıldızlaştığı maçtan 3-0 galibiyetle ayrılan temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi yolunda önemli bir aşama kaydederken gözler de 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de gerçekleşecek ikinci maça çevrildi. Milyonları ekran başına kilitleyecek olan maç S Sport ve S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek ve S Sport Plus kullanıcıları maçı cepten, tablet, bilgisayardan ve televizyondan yani diledikleri yerden geniş ekranda izleyebilecekler.

Slovacko – Fenerbahçe karşılaşması Webte, Cepte, Tablette, Smart TV’de!

Türkiye’nin sevilen spor uygulaması S Sport Plus, dünyanın en iyi spor organizasyonlarını, film ve belgeselleri sporseverlere ulaştırmaya devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Slovacko ile karşılaşacağı maç 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de S Sport Plus üzerinden de izleyiciyle buluşacak ve S Sport Plus’ın çoklu ekran özelliğiyle cepten, webten, tablet ve TV’den izlenebilecek. Ayrıca tekrar izle özelliğiyle kaçırılan karşılaşmalar günün istenilen saatinde izlenebiliyor. Kullanıcılar ssportplus.com üzerinden bu maça özel olarak FBAVRUPA koduyla S Sport Plus aylık pakete ilk ay 14.99 TL avantajıyla üye olabilecekler.

Fenerbahçe’nin rakibi belli!

Çekya temsilci karşısında ilk maçı kazanarak önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off turuna en yakın taraf olarak görünüyor. Bir üst tura çıkması halinde Jorge Jesus’un ekibinin sıradaki rakibi Avusturya’dan Austria Wien olacak. Sarı lacivertliler, Slovacko’ya elenmeleri halinde Konferans Ligi Play-Off turunda AIK-Shkendija ile karşı karşıya gelecekler.

S Sport Plus Hakkında

Saran Group bünyesinde yer alan S Sport Plus uygulaması, Euroleague, Serie A, La Liga, NBA, F1, F2, MotoGP, UFC, NHL ve NFL gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle Internet üzerinden sporseverlerle buluşturuyor. Kullanıcılar izlemek istedikleri maç ya da yarış programını istedikleri yerde S Sport Plus’ın çoklu ekran teknolojisiyle izleyebiliyorlar.

S Sport Plus kullanıcıları, yayınları Samsung, LG, Vestel, Regal, Arçelik, Beko, Grundig, Altus, marka Smart TV’ler, Android TV işletim sistemli televizyonlar, Apple TV, Google Chromecast ve Xbox oyun konsolu üzerinden de doğrudan geniş ekranda izleyebildikleri gibi, ayrıca mobil cihazların AirPlay özelliği ile geniş ekran cihazlara yansıtarak da izleyebiliyorlar.

 

Kullanıcılar, S Sport Plus’ın “Tekrar İzle” özelliği sayesinde kaçırdıkları maçın tamamını, maç biter bitmez yeniden izleyebiliyorlar. “Önemli Anlar” özelliği ile kullanıcılar isterlerse maçın tamamının tekrarını ya da doğrudan maçların kritik anlarına gidip, kaçırdıkları maçın özetine ulaşabiliyorlar.

Ayrıca S Sport Plus üzerinden, S Sport, Sport2, NBA TV, EDGE TV, TayTV kanallarıyla Radyo Spor yayınlarını da takip edebilirsiniz.

Farklı spor branşlarında her ay 6500 saatin üzerinde canlı yayın gerçekleştiren S Sport Plus’ta, “Çoklu İzleme” özelliğiyle 7 farklı canlı yayın, aynı ekran üzerinden kullanıcılar tarafından izlenebiliyor. Böylelikle hafta sonları aynı saatte yayınlanan maçları bir arada izleyebilmek kullanıcılara önemli bir konfor sağlıyor. S Sport Plus ile bir maçtan diğer maç yayına, istedikleri an istedikleri cihazda geçip, telefon, tablet, PC ya da TV cihazları üzerinden yayınları izleyebiliyorlar. S Sport Plus’ın kota dostu özellikleriyle de kullanıcılar yayın çözünürlüğünü diledikleri şekilde ayarlayarak, yayın kalitesini ve veri kullanımını kontrol edebiliyorlar.

S Sport Plus, üyelerinin artan içerik taleplerine, platforma dahil ettiği aksiyondan, maceraya, komediden bilim kurguya, gişe rekortmeni, bol ödüllü filmler ve sporcuların kariyer hikayelerini paylaştığı belgesellerle yanıt veriyor. S Sport Plus böylelikle kullanıcılara spor keyfinin yanında film keyfini de sunmuş oluyor.

Extreme sporlardan yelkene, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgesellerini üyelerine sunuyor. S Sport Plus, tüm sporseverleri sporun keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler