Slaven Bilic'ten Acun Ilıcalı itirafı

16.12.2022 - 16:05 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 16:27

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic kariyerine Watford takımında devam ederken sezon başında Acun Ilıcalı'dan aldığı transfer teklifini açıkladı.

Slaven Bilic'ten Acun Ilıcalı itirafı

2012-2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic kariyerine Watford Teknik Direktörü olarak devam ediyor. 

Bilic'ten açıklamalar

İngiltere Championship ekiplerinden Watford ile Hull City karşı karşıya geldi. Maç 0-0 berabere sonuçlanırken maçın ardından Watford'un Hırvat hocası Slaven Bilic açıklamalarda bulundu. Bilic Hull City'nin oyun anlayışını cesur olarak tanımladı. 

Ve bu can sıkıyor...

Bilic Hull City ile ilgili olarak "Yeni hocaları Rosenior ile daha farklı Futbol oynuyorlar. Bıkmadan usanmadan pas yapıyorlar ve topa sahip oluyorlar. Ve bu can sıkıyor. Cesur bir futbol anlayışları var, tebrik ederim" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Fransa-Fas maçından Beşiktaş'a kötü haber!
Habere Git

Sezon başında beni istemişti

Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı'nın sezon başında kendisine teklifte bulunduğunu açıklayan Slaven Bilic, Ilıcalı'nın 'hırslı' bir karaktere sahip olduğunu söyledi ve "Kaliteli bir kadroları var ve bu kadroyla nasıl 21. oldular, bilmiyorum. Kulüp sahibi Acun Ilıcalı'yı da tanırım. Çok hırslı biridir. Sezon başında beni de istemişti" dedi. 

 

Penaltı atışları

Bilic geçtiğimiz günlerde ülkesi Hırvatistan'ın Dünya Kupası macerası ile ilgili bir yazı yazdı. Bilic "Brezilya maçını da penaltılarla almış olmak bize şunu gösterdi: Evet, penaltı atışlarında şans çok önemli bir faktör ama oyuncularımızın soğukkanlılığı da takdire şayan. Sanki antrenman sonrası "5 atan kazanır" oynuyor gibiydiler." dedi. 

Brezilya'yı yenmeyi beklemiyordum

Ülkesi Hırvatistan'ın Brezilya'yı elemesine ise Bilic "Brezilya'yı yenmeyi beklemiyordum. Brezilya'ya karşı 5-6 maç oynasak, bunların 3 ya da 4 tanesini kaybeder 1 ya da 2 tanesinde berabere kalır, bir maçı kazanırız. Bu maç, o maçtı." ifadelerini kullandı. 

 

 

Arjantin Messi'ye bel bağlamış

Arjantin için ise "Arjantin iyi bir takım ama tamamen Lionel Messi'ye bel bağlamış durumdalar. (Messi dünyanın en iyisi olsa bile durum böyle.) Arjantinliler uzatma dakikalarına hazırlıklı olmalı ve tabii penaltılara da..." dedi.

Bilic Beşiktaş'ta derbi kazanamadı

2013-2014 sezonunda Beşiktaş’a gelen Hırvat çalıştırıcı, siyah-beyazlı takımdaki ilk sezonunda ligde oynadığı 34 maçta 17 galibiyet 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bilic, 2014-2015 sezonda ise 33 lig maçında 20 galibiyet alırken, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlı kulüpte görevde kaldığı iki yıl boyunca 8 derbi maçına çıkan Bilic hiç galibiyet alamazken 2 kez beraberlikle sahadan ayrıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler