Skrtel yeni sözleşme imzalayacak mı? Menajeri açıkladı...

05.03.2019 - 16:20 | Son Güncellenme: 05.03.2019 - 16:20

Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularından Martin Skrtel'in temsilcisi sözleşme yenileme konusunda önemli açıklamalar yaptı.

YENİ SÖZLEŞME KONUSUNDA BİR ŞEY DİYEMEM

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Slovak stoperin temsilcisi Mithat Halis,"Yeni sözleşme konusunda bir şey diyemem. Skretel nereye gitmek isterse oraya gitsin. Nereye gideceğini bilmiyorum. Fenerbahçe'de kalır mı kalmaz mı bakacağız. Biliyorsunuz oyuncular böyle durumlarda canı nereye isterse gidiyorlar. Gelen teklifleri değerlendireceğiz, sonra şirketimizdeki diğer ortaklarımızı birlikte futbolcuyla bir toplantı yapıp, kararı veririz" dedi.

NORMALDE RASHAD MUHAMMED İLE MBAYE DIAGNE AYNI FİYAT

Galatasaray maçında gol atan Rashad Muhammed'in de temsilcisi olan Mithat Halis, "Mehmet Özdilek onu izlemişti. Beşiktaş'a karşı oynamıştı Avrupa Ligi maçında. Aslında ben Erzurumspor'a vermiyordum. Türkiye'de başka takımlar ilgileniyordu. Fakat Mehmet hoca oyuncuyu izlediği ve çok beğendiği için onun hatırına Erzurumspor'a getirdik. Mehmet hoca çok etkili oldu bu transferde. Bonservisi 575 bin Euro oldu. Çocuk 500 bin Euro istiyordu; fakat 390 bin Euro'ya ikna ettik, bir yıl için. Diagne aynı fiyata Ujpest takımında oynuyordu. Ve en fazla Rashad Muhammed kadar para eder. Ertuğrul Sağlam, Diagne'yi Bursaspor'a almaya çalıştı. Ujspet'in Frencvaros maçında izledi ve beğendi. Diagne ve Mitroglou için verilen paralar anormal. En güzel örneği bizim Erzurumspor'a getirdiğimiz Rashad Muhammed, toplam maliyeti 1 milyon Euro'yu bulmadı" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler