Skandala 1 saat kaldı!

07.09.2018 - 17:55 | Son Güncellenme: 07.09.2018 - 20:55

Mircea Lucescu yönetimindeki A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi'ndeki ilk maçında bu akşam Trabzon'da Rusya ile karşılaşacak. Maç öncesi yayıncı kuruluş konusunda belirsizlik yaşanıyor.

Mircea Lucescu yönetimindeki A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi'ndeki ilk maçında bu akşam Trabzon'da Rusya ile karşılaşacak.

Türkiye - Rusya maçı saat 21:45'te başlayacak

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yapacağı Türkiye-Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı saat 21.45'te başlayacak ve karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias yönetecek.

Türkiye - Rusya maçının yayıncısı belli olmadı!

Millilerin oynayacağı bu maçın hangi kanaldan yayınlanacağı merak konusu oldu. Ancak; maçın başlamasına yaklaşık 45 dakika Türkiye – Rusya maçının yayıncısı belli olmadı.

Gözler TFF Genel Sekreteri’nde

Milli maçın yayıncısının belli olmamasıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilerde maçın yayıncısının yer almaması da gözlerden kaçmadı.

Yayın haklarının UEFA’da olduğu ve bu konuda bazı kanalların (TRT) girişim yaptığı eklinde iddialar ortaya atılsa da henüz yayıncı resmi olarak duyurulmadı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler