"Siz şampiyon olun, biz sizi oraya götürelim"

04.06.2020 - 11:23 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 11:28

Trabzonspor'un 1 numaralı ismi Ahmet Ağaoğlu, UEFA tarafından verilen 1 yıl Avrupa'dan men cezası sonrası futbolcu ve teknik heyetle yaptığı görüşmeyi anlattı. Ağaoğlu, nasıl bir açıklama yaptı? Oyunculardan ne istedi?

"Siz şampiyon olun, biz sizi oraya götürelim"

DETAY HABER - AJANSSPOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA tarafından verilen men cezasını değerlendirdi. Ağaoğlu, 1 yıl men kararının CAS’tan döneceğinden emin. Bordo-mavililerin 1 numaralı ismi, teknik heyet ve futbolcularla yaptığı görüşmeyi de anlattı. Ağaoğlu, teknik heyet ve futbolculara ne dedi? İşte yanıtı…

Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı

UEFA süreciyle ilgili yoğun bir mücadeleye girecek olan Trabzonspor’da gözler, CAS’tan gelecek habere çevrilirken yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir görüşme yaptı.

Teknik heyet ve futbolcuları rahatlatan açıklama

Başkan Ağaoğlu ve yönetim futbolculara, sürecin kontrol altında olduğunu vurguladı, bu süreçteki beklentilerini anlattı.

“Siz şampiyon olun, biz sizi oraya götürelim”

Ağaoğlu futbolcularla yaptığı konuşmada, ”Siz şampiyon olun biz sizi Avrupa’ya götüreceğiz. Şampiyon olmak teknik heyet ve futbolcuların görevi, sizleri oraya götürmek de bizim görevimiz” dediğini basın toplantısında anlattı.

Trabzonspor’un ligdeki fikstürü

Süper Lig’de 53 puanla zirvede yer alan Trabzonspor, koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu aradan sonraki ilk maçında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Bordo-mavililerin, ligde kalan maçları şu şekilde:

Göztepe (D)
Alanyaspor (D)
Ankaragücü
Galatasaray (D)
Antalyaspor
Denizlispor (D)
Konyaspor
Kayserispor (D)

Kupada ise rakip Fenerbahçe

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe’yi 2-1 yenmişti. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki yarı final rövanş maçı, 16 Haziran Salı günü saat 20:45’te Ülker Stadı’nda oynanacak. Kupada diğer eşleşmede ise Alanyaspor ile Antalyaspor kozlarını paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler