Sivasspor - Adana Demirspor: 1-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

05.11.2023 - 15:29 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 15:41

Süper Lig'de Sivasspor ile Adana Demirspor karşılaştı. Maç 1-1 berabere bitti. İki takım da sahadan 1'er puanla döndü. Maç sonucu, goller, yazılı özet.

Sivasspor - Adana Demirspor: 1-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Sivasspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele 1-1 sona erdi.

Sahadan 1'er puan çıktı

Sivas deplasmanından 1 puanla dönen Adana Demirspor, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 21 puan topladı ve ligin 3'üncü sırasında yer aldı. Sivasspor ise 3 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 14 puan topladı. Yiğidolar 9'uncu sırada bulundu.

Perdeyi Koita açtı, Sivas öne geçti

Maçın gol perdesini Koita açtı. Sivasspor, kendi sahasında 10'uncu dakikada öne geçti. sağ kanattan gelişen ev sahibi atağında Emrah Başsan sol ayağına aldığı topla çaprazdan içeri sokulup ortasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray TFF'nin Arabistan kararına karşı
Habere Git

Arka direkteki Koita'nın kafa vuruşunda yerden sekerek giden topu Ertaç güçlükle çeldi. Bu topu iyi takip eden Koita kale alanı çaprazından bu kez sol ayağıyla vurdu ve yakın mesafeden ağları buldu.

Stambouli Adana Demir'e 1 puanı getirdi

Karşılaşmanın 57'inci dakikasında sahneye çıkan Stambouli, eşitliği sağladı. Sol kanattan Belhanda ile kullanılan kornerde ön direkteki Charisis'in kafasından seken topu penaltı noktası üzerinde alan Stambouli, sol ayağıyla uzak köşeye yerden vurdu ve kaleci Ali Şaşal'ın yetişemediği top ağlarla buluştu.

Senin için hazırladığımız haberler