Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin'den sonra 2. transfer! Yeni kaleci geliyor...

25.01.2024 - 12:16 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 12:23

Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Kerem Atakan Kesgin'den sonra ikinci transferini 29 yaşındaki Sırp kaleci Djordje Nikolic'in kadrosuna katarak yapacak. Detaylar haberimizde...

Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin'den sonra 2. transfer! Yeni kaleci geliyor...

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Servet Çetin ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Bülent Uygun'a emanet eden Sivasspor, devre arasının ilk transferini Beşiktaş'tan eski futbolcusu Kerem Atakan Kesgin'i sezon sonuna kadar kiralayarak yapmıştı. Kırmızı beyazlılar ara transferdeki ikinci takviyesini kaleye yapacak.

Djordje Nikolic transferi bitiyor

Sivasspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Kırmızı beyazlılar Macaristan Ligi'nde Ujpest forması giyen kaleci Djordje Nikolic transferini bitiriyor.

Resmi açıklama bekleniyor

Teknik Direktör Bülent Uygun’un da istediği 29 yaşındaki Sırp file bekçisinin transferinin kısa sürede tamamlanacağı ve resmi açıklamanın yapılacağı kaydedildi.

Bu sezon 9 maçta forma giydi

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan tecrübeli kaleci bu sezon Ujpest formasıyla 9 maçta sahaya çıktı. Nikolic bu karşılaşmalarda kalesinde 9 gol görürken bir maçı da gol yemeden tamamladı. Sırp eldivenin güncel piyasa değeri 300 bin Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler