Sivasspor, Girona'dan Samu Saiz'ı Transfer Etti

27.01.2023 - 19:59 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 20:27

Son dakika | Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Real Madrid ve Atletico Madrid'in paf takımlarında oynayan Samu Saiz'i Girona'dan transfer etti. Detaylar...

Sivasspor, Girona'dan Samu Saiz'ı Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen Demir Grup Sivasspor, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Yiğidolar, hücum hattına bir takviyede bulundu.

Samu Saiz transfer edildi

Sivasspor, Girona'dan ayrılan Samu Saiz'i transfer etti. İspanyol oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Kırmızı-Beyazlı kulüp, transfer hakkında açıklama yaptı.

Kulüp açıkladı

Kulüpten yapılan açıklamada "Demir Grup Sivasspor'umuz, sol kanat oyuncusu Samu Saiz'i 1,5 yıllığına renklerine bağladı. Sivas'a gelen sporcu Başkan Vekilimiz Erdal Sarılar'ın katıldığı imza töreninde kendisini Demir Grup Sivasspor'umuza bağlayan sözleşmeye imza attı" denildi.

İlgini Çekebilir
Resmen açıklandı! Volkan Demirel'den orta sahaya takviye
Habere Git

Real ve Sevilla altyapılarında yetişti

22 Ocak 1991 doğumlu Saiz, Real Madrid ve Sevilla altyapılarında futbola başladı. Real Madrid C ve Atletico Madrid B takımında forma giyen oyuncu, Melila, Huesca, Leeds, Getafe ve Girona'da oynadı.

Saiz'in bu sezonki performansı

Samu Saiz, 8 La Liga, 1 Kral Kupası maçına çıktı. Oynadığı 9 müsabakada 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Saiz, asist katkısı sunamadı. 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 1 maçta sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Vali topa girdi! Erol Bulut ayrılığı resmen açıklandı
Habere Git

Sivasspor'un ligdeki durumu

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönemden geçiyor. Çıktığı 19 lig maçında 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Sivasspor, topladığı 18 puan ile 16. sırada bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler