Sivasspor’dan ilk transfer! Bekir Turaç Böke...

12.05.2024 - 12:22 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 12:29

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon öncesi ilk anlaşmasını yaptı. Yiğidolar, Denizlispor ile yollarını ayıran Bekir Turaç Böke ile prensip anlaşmasına vardı.

Sivasspor’dan ilk transfer! Bekir Turaç Böke...

Koray GEÇGEL- AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon öncesinde ilk transferini bitirme aşamasına getirdi. Yiğidolar, sezonu TFF 2. Lig ekiplerinden Denizlispor ile geçiren Bekir Turaç Böke ile prensip anlaşmasına vardı. Santrafor, sol kanat ve sağ kanat bölgelerinde oynayabilen 24 yaşındaki futbolcu, transferde bir pürüz çıkmaması halinde ilk kez Süper Lig deneyimi yaşayacak.

Sezonu kapattı

Bu sezon Denizlispor formasıyla 28 maçta 15 gol ve 1 asistlik performans sergileyen yetenekli futbolcu, sakatlığı gerekçesiyle sezonu kapattı. Nisan ayında sakatlanan genç futbolcu, sol arka adalesinde yırtık tespit edilmişti

Sözleşmesini fesih etti

24 yaşındaki golcü, Denizlispor’da yaşanana ekonomik sorunlar sebebiyle sözleşmesini fesih etti. Abdülkadir Sünger, Gökhan Süzen, Emre Sağlık ve Muhammet Özkal ile birlikte Denizlispor’u Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet ettiği ileri sürülen Bekir Turaç Böke, 19 Nisan tarihinde sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesih etti.

123 maçta 24 gol attı

Kariyerine 2017 yılında Etimesgut Belediyespor’da başlayan Böke, Yeni Altındağ Belediyespor, Artvin Hopaspor, Çankaaya FK ve Denizlispor formalarını giydi. Bugüne kadar 123 resmi maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 24 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler