Sivasspor, Dimitrios Chatziisaias Ve Aaron Appindangoye'i Transfer Ediyor

09.08.2023 - 23:45 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 23:57

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, çifte imzaya hazırlanıyor. Yiğidolar, Dimitrios Chatziisaias ve Aaron Appindangoye'i transfer ediyor. Detaylar...

Sivasspor, Dimitrios Chatziisaias Ve Aaron Appindangoye'i Transfer Ediyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor yeni transferlere imzaya hazırlanıyor. Yiğidolar, geçen sezon , Atromitos Athen forması giyen Dimitrios Chatziisaias ile sözleşmesi sona eren Appindangoye'de yeni gelişmeler yaşadı. 

Dimitrios Chatziisaias ile anlaşma tamam

Sivasspor, son olarak Atromitos Athen forması giyen Dimitrios Chatziisaias ile anlaşma sağladı. Başarılı savunma oyuncusu daha önce Çaykur Rizespor forması da giydi. 

Aaron Appindangoye ile devam

Geçen sezon Sivasspor'da forma giyen ve sözleşmesi sona eren  Aaron Appindangoye ile yeni görüşmeler olumlu sonuçlandı. Yiğidolar, 31 yaşındaki savunma oyuncusu ile anlaşma sağladı. 

İlgini Çekebilir
Sivasspor'un ismi değişti!
Habere Git

Dimitrios Chatziisaias Türkiye'de oynadı

Sivasspor'un anlaşma sağladığı 30 yaşındaki savunma oyuncusu Dimitrios Chatziisaias, daha önce Türkiye'de Çaykur Rizespor formasını iki dönem giydi. Deneyimli savunmacı, 2019 yılında kiralık olarak geldiği Rizespor'a ikinci dönem olarak 2021 yılında kiralık olarak gelmişti. Başarılı savunmacı daha sonra  Atromitos Athen takımına bonservisi ile transfer olmuştu.

Ümraniyespor'dan geldi

Sivasspor, Appindangoye'yi 2019 yılında Ümraniyespor'dan bedelsiz olarak transfer etmişti. 31 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erdi. Yiğidolar ikinci defa Ganalı oyuncu ile anlaşma sağladı.

Appindangoye 6 gol attı

Sivasspor'un tekrardan anlaşma sağladığı Appindangoye, kariyerinde 217 maçta forma giyme şansı elde etti. Bu maçlarda 4 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi. 1 asisti ise Sivasspor formasıyla yaptı.

10 gole katkı

Sivasspor'un anlaşma sağladığı Dimitrios Chatziisaias, kariyerinde 235 karşılaşmada forma giydi. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda ise 5 gol atarken 5 asist yapma başarısı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler