Sivasspor'dan Ayrılan Dia Saba, Eyüpspor İle Anlaştı İddiası | Transfer Haberleri

31.12.2022 - 09:43 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 09:55

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Sivasspor forması giyen ve ailevi sebeplerden dolayı takımdan ayrılan Dia Saba, Eyüpspor ile anlaştı. Detaylar...

Sivasspor'dan Ayrılan Dia Saba, Eyüpspor İle Anlaştı İddiası | Transfer Haberleri

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un, sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Pro Ligi’nde El-Nasr’dan transfer ettiği Dia Saba, dün 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısıyla takımdan ayrıldığını açıkladı.

"4 ay kadar durdum ama 2 yıl gibi geldi

Saba, ailesinin yurt dışında olması sebebiyle takımdan ayrılması gerektiğini söyleyerek, "Öncelikle kulübüme başkanıma, hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve bütün ekibe çok teşekkür ediyorum. Bu kulübe geldiğimden beri bana destek oldular. Burada 4 ay kadar durdum ama 2 yıl gibi geldi. 

"Ayrılmamın sebebi ise ailevi konular"

Çok güzel günlerimiz geçti. Buradan ayrılmak durumundayım, ayrılmamın sebebi ise ailevi konular" dedi.

İlgini Çekebilir
Flaş | MHK'den iki hakeme soruşturma!
Habere Git

"Geleceğimle ilgili yorum yapacağım yer değil"

Bir gazetecinin “Dia Saba Türkiye'de kalacak mısın?” şeklindeki sorusuna Saba, “Bu toplantıyı veda etmek için yapıyorum. Geleceğimle ilgili yorum yapmam gereken yerin burası olmayacağını düşünüyorum. Buraya herkese teşekkür etmek için geldim. Sivasspor'da oynamak benim için bir zevkti. Çok güzel bir 4 ay geçirdim. Şu anda takımın içinde bulunduğu durum iyi değil. 

"Keşke böyle olmasaydı"

Bu sebeple çok üzgünüm. Takımımızın UEFA Konferans Ligi'nde devam etmesini temenni ediyorum. İlerleyen zamanlarda bunu başaracaklarına eminim. Belki benim ayrılışım şu anda doğru zaman değil ama olmak olduğu bir zaman diye düşünüyorum. Bunun için de çok üzgünüm. Keşke böyle olmasaydı. Bence kulübün tek eksiği var o da taraftar. Kulübün taraftar desteğine ihtiyacı var” yanıtını verdi.

"Buradaki konu para değil tamamen ailesel konu"

Saba, ayrılmasının sebebinin para olmadığını vurgulayarak, "Başkanımız benim buraya gelmem için çok uğraştı. Bunun için teşekkür ediyorum. Burada kalmam içim ellerinden geleni yaptılar. Buradaki konu para değil tamamen ailesel konu. Bene daha çok aile adamıyım. Tabii ki de futbolu da çok seviyorum, futbola da devam edeceğim. 

İlgini Çekebilir
Kanarya yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı!
Habere Git

"250 bin dolar karşılığında ayrılma maddesi bulunuyor"

Ben ailemin düşüncelerini tatmin etmek doğrultusunda hareket ediyorum. Geleceğimden çok bahsetmek istemiyorum. Şu an bende menajerimi bekliyorum. Görüşmeler sonunda açıklığa kavuşacak. Benim amacım oyun oynamak. Benim sözleşmem 1 yıllıktı ancak ocak ayında 250 bin dolar karşılığında ayrılma maddesi bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Dia Saba, Eyüpspor ile anlaştı

Fanatik'te yer alan habere göre; Dia Saba, geleceğiyle ilgili soruları yanıtsız bıraksa da 1. Lig ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi. 

Arjantinli futbolcuya yurt dışından da teklifler geldiği ancak hem Eyüpspor'un sunduğu proje hem de İstanbul'da yaşamak için tercihini 1. Lig ekibinden yana kullandığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Aslan'da Sacha Boey'in bonservisi belirlendi!
Habere Git

Dia Saba'nın bu sezonki performansı

Sezon başında Al-Nasr'dan ayrıldıktan sonra kırmızı-beyazlı takıma transfer olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 20 maçta 6 gol ve 7 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler