Sivasspor, 6 Genç Oyuncunun Kiralık Olarak Transfer Olduğunu Açıkladı

15.08.2023 - 11:45 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 12:09

Sivasspor Son Dakika Transfer Haberleri: Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor, takımda yer alan 6 genç oyuncunun kiralık olarak transfer olduklarını açıkladı.

Sivasspor, 6 Genç Oyuncunun Kiralık Olarak Transfer Olduğunu Açıkladı

AJANSSPOR HABER

EY Sivasspor, 6 genç oyuncusunu geçici olarak farklı takımlara gönderdiğini açıkladı. İşte isimler ve gittikleri takımlar...

Sivasspor Kulübü, 6 genç futbolcuyu geçici olarak farklı takımlara gönderdi. Kırmızı-beyazlılarda Özkan Yiğiter Anagold 24 Erzincanspor’a, Emirhan Başyiğit Beyoğlu Yeni Çarşı FK’ya gönderdi.

Emirhan Tak, Darıca Gençlerbirliği’ne gitti

Sivasspor, 20 yaşındaki savunma oyuncusu Emirhan Tak'ın ise  Darıca Gençlerbirliği’ne kiralık olarak transfer olduğunu duyurdu.

Muhammet Emin Ergin İskenderunspor’a transfer oldu

Sivasspor 22 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Emin Ergin'in sezon sonuna kadar İskenderunspor’a kiralık olarak transfer olduğunu duyurdu.

Halit Çokyaşar Amedspor’da

Sivasspor altyapısında yetişen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Halit Çokyaşar, sezon sonuna kadar Amedspor'a transfer oldu.

Baver Kuçkar, Edirnespor'da

Sivasspor 20 yaşındaki kaleci Baver Kuçkar'ın ise sene sonuna kadar  Edirnespor’a kiralandığını duyurdu. Genç kaleci Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da şans bulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler