Sırp basını yazdı! İşte Beşiktaş'ın Dragovic transferi teklifi

12.01.2024 - 00:08 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 00:16

Transfer haberleri... Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, 32 yaşındaki stoper Aleksandar Dragovic için Kızılyıldız'a ve oyuncuya resmi teklif yaptı.

Sırp basını yazdı! İşte Beşiktaş'ın Dragovic transferi teklifi

AJANSSPOR - HABER

Yeni teknik direktörü Fernando Santos ile resmi sözleşmeyi imzalayan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Kötü gidişata dur demek isteyen siyah beyazlılar, kadroya takviyeler yapmak için de düğmeye bastı. Kadro için nokta atışı hamleler yapmak isteyen Santos, çalışmalarını hızlandırdı.

Beşiktaş'tan Dragovic için Kızılyıldız'a teklif

Beşiktaş, Kızılyıldız'ın kaptanı Aleksandar Dragovic için çalışmalarda bulunuyor. Bir süre önce Samet Aybaba'nın gidip izlediği Dragovic için yoğun mesai harcanıyor.

Sırp basınından Mozzart-Sport'un haberine göre; Beşiktaş, 32 yaşındaki stoper Aleksandar Dragovic için Kızılyıldız'a ve oyuncuya resmi teklif yaptı.

Dragovic, Beşiktaş'tan 1.5 milyon Euro istiyor

Haberde tecrübeli stoper için 700 bin Euro bonservis ve 1.2 milyon Euro da yıllık ücret teklif edildiği belirtildi. Ayırca Aleksandar Dragovic'in de 1.5 milyon Euro yıllık ücret istediği iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş duyurdu! 489 bin Euro, 2 milyon Euro olarak ödendi!
Habere Git

Dragovic'in kariyeri ve performansı

Sırp asıllı Avusturyalı futbolcu, bu ülkenin milli takımında 100 kez forma giydi. 32 yaşındaki stoper, kariyerinde; Austria Wien, Basel, Dinamo Kiev, Bayer Leverkusen ve Leicester City gibi önemli takımlarda oynadıktan sonra Temmuz 2021'de Kızılyıldız'a gitti. Başarılı stoperin güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler