Sırbistan - Türkiye maçının hakemi açıklandı

12.10.2020 - 15:15 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 17:18

Uluslar Ligi'nde oynanacak Sırbistan - Türkiye maçının hakemi açıklandı. Sırbistan maçının hakemi kim oldu? Detaylar...

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Sırbistan ile 14 Ekim Çarşamba günü yapacağı maçın hakemi belli oldu. Sırbistan - Türkiye maçını Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek.

Georgi Kabakov'un yardımcıları kimler?

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçta düdük çalacak Kabakov'un yardımcıları Martin Margaritov ve Diyan Valkov olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Nikola Popov yapacak.

Deneyimli hakemlerden biri mi?

Georgi Nikolov Kabakov, 34 yaşında. 2001 yılında hakemliğe başlayan ve 2013 yılından beri FIFA kokartı takan Bulgar hakem, son 2 yıldır da üst düzey maçlara atanıyor. Kabakov, 2018 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında ilk kez sahneye çıkmıştı. O maçta Valencia, Manchester United karşısında 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe taraftarlarını sinirlendirmişti

Kabakov, 2018 yılında Anderlecht ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2 biten UEFA Avrupa Ligi maçında sarı-lacivertli taraftarları çıldırtmıştı. Birçok pozisyonda Bulgar hakem, Fenerbahçe'nin avantajına olabilecek atakları kesmiş ve sarı-lacivertliler aleyhine birçok kez kolay faul çalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler