Juventus, gazeteciyi tehdit eden Massimiliano Allegri ile yollarını ayırdı

17.05.2024 - 18:42 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 18:56

İtalya Serie A devi Juventus, İtalya Kupası'nda Atalanta maçının ardından gazeteciyi tehdit eden teknik direktör Massimiliano Allegri ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Juventus, gazeteciyi tehdit eden Massimiliano Allegri ile yollarını ayırdı

AJANSSPOR HABER

İtalya Kupası finalinde Atalanta ile karşı karşıya gelen Juventus, maçı 1-0 kazanmış ve kupaya uzanmıştı. Kupa finalinin ardından basın toplantısında gazetecilerle tartışan Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, tehditler savurarak gündeme geldi. Kulüp, tecrübeli teknik adam hakkında kararını verdi.

Juventus Allegri ile yollarını ayırdı

Juventus, Massimiliano Allegri ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüp, resmi internet sitesinde konu hakkında açıklama yayınladı.

Juventus'tan açıklama

Kulüp internet sitesinden yayınlanan bilgilendirmede, "Juventus, Massimiliano Allegri'yi erkekler A Takımı'nın teknik direktörlüğü görevinden aldığını duyurdu. İhraç, İtalya Kupası finali sırasında ve sonrasında kulübün değerleriyle ve onu temsil edenlerin benimsemesi gereken davranışlarla bağdaşmadığını düşündüğü bazı davranışların ardından geldi. 2014'te başlayan işbirliği dönemi, 2021'de yeniden başladı ve son 3 sezonun ardından İtalya Kupası Finali ile sona erdi. Şirket, Massimiliano Allegri'ye gelecekteki projelerinde başarılar diliyor" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim'e tepki: "Teknik direktör taklidi yapıyor"
Habere Git

Ne olmuştu?

Kupa töreninin ardından basın toplantısına katılan 56 yaşındaki teknik direktör, Tuttosport'un Genel Yayın Yönetmeni Guido Vaciago ile büyük bir tartışma yaşadı. Juventus'a yakınlığıyla bilinen Guido Vaciago ile tartışan Massimiliano Allegri, ağır küfürler ettiği gazeteciyi tehdit etti.

"Gerçekleri yaz, suratını dağıtırım"

Allegri, yaşadığı tartışmada "Seni b*ktan yönetmen! Evet, seni b*ktan editör. Gazetende gerçekleri yaz, insanların sana söylediklerini değil! Seni nerede bulacağımı biliyorum. Gelip iki kulağını da koparacağım! Gerçekleri yaz, suratını dağıtırım" dedi.

Tuttosport'tan açıklama

Allegri'nin tehditlerinin ardından açıklama yayınlayan Tuttosport, "Tuttosport'ta bizler gerçeği her zaman yazdık ve her zaman da yazacağız, hoşumuza giden ya da gitmeyen görüşlerimizle birlikte (tıpkı Allegri'nin oynattığı oyun gibi), ancak bunlar böyle kalacak ve bunları kibarca, zorlamadan ve onlarla çelişmek isteyen herkesle diyaloğa açık kalarak ifade edeceğiz. Kibarca ve zorlamadan" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Gençlerbirliği'nde "Arda Güler'ken biz niye kederliyiz?" sorusu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler