Sinan Kaloğlu, Altay'da Devam Edecek Mi? Açıkladı...

11.06.2022 - 11:46 | Son Güncellenme: 11.06.2022 - 11:50

Geride kalan sezonun son 8 haftasında Altay teknik direktörü olan Sinan Kaloğlu, sözleşmesinin devam ettiğini, ayrılığın şu anda söz konusu olmadığını söyledi.

Sinan Kaloğlu, Altay'da Devam Edecek Mi? Açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kaloğlu, "Altay'la sözleşmem devam ediyor. Şu an için ayrılmam söz konusu değil. Yeni bir yönetimimiz var; kendileriyle istişare hâlindeyiz. Transfer yasağı var. 

"Maddi sıkıntılar var"

Maddi sıkıntılar var; dışarıdan oyuncu alamıyoruz, içerideki oyuncuları da tutmamız lazım 1. Lig'de tutunmak açısından. Altay benim kulübüm; kadro yapılanmasını yapacaklar, sonrasında oturup yeniden konuşacağız" dedi. 

"Ateşten gömlekten de zor bir görevdi"

Kaloğlu, "8 maç kala Altay'a geldim. TFF'de görev yapıyordum. Kulübümden çağrı gelince hemen kabul ettim. Oyuncular sözleşmelerini feshedip gitmişti. Gitmek isteyenler vardı. Ateşten gömlekten de zor bir görevdi. Son 8 maçta ligin en iyi 7 takımıyla oynadık. Bence her maçta galibiyete yakındık, ama sonuca gidemedik. 

"Altay'ın geleceği için 7-8 genç oyuncuyu oynattım"

Buna rağmen Altay tarihinin en genç oyuncusunu oynattım. Efe, Trabzonspor maçında oynadı. Zor şartlara rağmen Altay'ın geleceği için 7-8 genç oyuncuyu oynattım. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanyorum. Altay'ı düzlüğe çıkarmak için İzmirlilere çağrıda bulunuyorum, herkesin işbirliğine ihtiyacımız var. Altay'ın yanında olalım" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler