Sinan Engin'den flaş seçim iddiası: "Dursun Özbek'i uyarıyorum"

11.08.2024 - 14:05 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 14:13

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, önceki aylarda Sportif AŞ Başkan Vekilliği görevinden istifa ederek ayrılan Erden Timur hakkında açıklamalarda bulurken, Başkan Dursur Özbek'e de uyarıda bulundu.

Sinan Engin'den flaş seçim iddiası: "Dursun Özbek'i uyarıyorum"

AJANSSPOR - HABER

Beyaz TV ekranında Galatasaray - Hatayspor maçını değerlendiren Sinan Engin, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in yaşananlara müdahele etmemesi halinde seçim kararı almak zorunda kalabileceğini söyledi.

"Seçim kararı almak zorunda kalabilirsin"

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i uyarıyorum" diyen Sinan Engin şunları söyledi:

"Yönetiminden 3-4 kişi Erden Timur'u yediler. Erden Timur'un kendisi bizzat bana geçen kış söyledi bu yönetimde olmayacağını. Artık senin bazı şeylere müdahale etmen gerekiyor. Yoksa seçim kararı almak zorunda kalabilirsin. Artık deneyim kazandın ilk dönemin değil bu Başkanlık göreviyle ilgili. Yoksa yönetimdeki kavgalar sahaya yansır. Sonuçlar da kötü gelirse taraftarlar söylenmeye başlar. Bu Galatasaray taraftarına ve medyasına bir şey anlatamazsın adamı yerler."

"Ben Beşiktaşlıyım ama gerçekleri söylerim"

Galatasaray'ın şampiyonluk şansını da değerlendiren Engin, "Ben Beşiktaşlıyım ama gerçekleri söylerim. Şu an eli cebinde takım Galatasaray. Sezona favori olarak girdiler. Kimse 5-0'lık skora aldanmasın. Sezon içerisinde böyle kazalar olur. Sevmedikleri Kerem Aktürkoğlu ligin en iyi 4-5 kanat oyuncusundan birisi. Davinson Sanchez zaten tartışmasız en iyisi. Okan Hoca 2 sene üst üste takımını şampiyon yapmış. Bİz neyi tartışıyoruz? Galatasaray taraftarı durduk yere huzursuzluk çıkarıyor. Tamam eleştiri yapın ama yerden yere vurmayın yani. Okan Buruk'u öyle bir noktaya getirdiler ki 7-8 hafta kötü gitse gönderecekler gibi bir hava oluştu." ifadelerini kullandı.

"Immobile'den daha iyi"

"Yine belirtiyorum Beşiktaşlıyım ama gerçekleri dile getiririm. Icardi, Immobile ve El Nesyri'den daha iyi. Adam takımını 2 sene üst üste şampiyon yaptı. Yok tatil dediler, karısından ayrılacak vs vs geldi çatır çatır attı. Bunlar da gelsin şampiyon yapsın o zaman bir şeyler söylebilirim. Ayrıca Batshuayi'yi de Fenerbahçe çok arar. Bence Cenk'den daha iyi. Maliyeti fazladır, diğeri üçüncü forvettir ona bir şey demem. Görüneni söylüyorum."

"Barış Alper'i 3 hafta sonra görün"

"Sezon başında Barış Alper'i geçen seneye oranla biraz sallantıda görüyoruz. Siz 3 hafta sonra görün. Bakın o zaman nasıl bir oyuncu olacak. Daha iyi duruma gelir fiziksel açıdan. Ligdeki takımların genel olarak performansı da 5-6 hafta sonra ortaya çıkar zaten. Çünkü transfer dönemi daha bitmedi. İdeal 11'ler belli değil. O zaman daha net konuşabiliriz. Galatasaray'da Torreira, Fenerbahçe'de Ferdi en iyi futbolcular olarak ortaya çıkıyor."

Senin için hazırladığımız haberler