Sinan Boztepe, transfer yasağının ne zaman kalkacağını açıkladı!

27.07.2024 - 22:02 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 22:18

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, transfer yasağının ne zaman kalkacağını açıklarken takımdan ayrılma ihtimali olan Jakub Kaluzinski'nin durumu hakkında da bilgi verdi.

Sinan Boztepe, transfer yasağının ne zaman kalkacağını açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, A Spor ekranlarına konuk olarak kapalı olan transfer tahtasının ne zaman açılacağı hakkında bilgi verdi.

2 oyuncu daha gelecek

Resmiyete kavuşmayan Samudio transferinin gerçekleştiğini açıklayan Başkan Boztepe: "Samudio ile beraber 5 tane oyuncuyu kadromuza katmış olduk. Önümüzdeki günlerde iki oyuncu daha transfer etmeye hazırlanıyoruz

Kaluzinski'ye bir çok teklif var ama...

Jakub Kaluzinski'ye bir çok kulübün ilgisi ve teklifi var ama ederini teklif eden bir kulüp yok. Bizim beklentimiz minumum 2.5-3 milyon euro civarında. Bu civarlarda teklif gelirse değerlendirebiliriz.

Salı veya Çarşamba

Uzun zamandır transfer tahtasının kalkması için uğraş veriyoruz. Pazartesi günü son işlemler gerçekleşmiş olur nasip olursa Salı veya Çarşamba günü resmi olarak yasak kalkar. Önümüzdeki hafta sonuna kadar bütün oyuncularımızın lisansı çıkmış olacak. 2 tane sağ kenar futbolcusu için çalışıyoruz. Yüzde 80'lerde bir de santrfor var. Orta saha için de çalışmalar devam ediyor. Kısa vadede açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara çağrı

Kırmızı-beyazlı taraftarlardan destek beklediğini söyleyen Başkan Boztepe, "Kulübümüz ve şehrimiz için çok emek harcıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Maddi sıkıntılar konusunda önemli bir yol katettik. Taraftarlardan karşılık olarak tribünlerinde yerlerini almalarını ve Antalayspor'a sahip çıkmalarını bekliyorum. Lige sıkıntısız bir şekilde başlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizden adını şuan veremeyeceğim bir iş insanın da desteğiyle transfer tahtasının açılması konusunda olumlu bir duruma geldik" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler