Simon Banza, Trabzon'da: "Beşiktaş maçı için hazırım"

11.09.2024 - 16:05 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 16:29

Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un Portekiz kulübü Braga'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı forvet oyuncu Simon Banza, Trabzon'a geldi. Detaylar.

Simon Banza, Trabzon'da: "Beşiktaş maçı için hazırım"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un Portekiz kulübü Braga'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı forvet oyuncu Simon Banza, Trabzon'a geldi.

"Trabzonspor transfer konusunda çok ilgiliydi"

Trabzon'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Banza, "Burada olmaktan dolayı mutluyum. Trabzonspor büyük bir kulüp. Umarım Trabzonspor ile beraber büyük bir iş başaracağız. Trabzonspor transfer konusunda çok ilgiliydi.

"Her görüşme gayet iyi geçti"

Benimde aynı şekilde o ilgisine o şekilde yanıtım oldu. Ben de gelmek için kararlıydım. Her görüşme gayet iyi geçti. Bana sunulan proje önemli bir projeydi. Transfer bu sayede çok hızlı oldu diyebilirim.

"Beşiktaş maçı için her zaman hazırım"

Elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağım. Çok gol atıp gollerimle katkıda bulunmak istiyorum. Beşiktaş maçı için her zaman hazırım. 99 numara giyeceğim" ifadelerini kullandı.

99 numaralı formayı giyecek

28 yaşındaki forvet oyuncu, Trabzonspor'da 99 numaralı formayı giyecek.

Trabzonspor'dan kazanacağı ücret

Trabzonspor, Simon Bokote Banza'ya bir yıl için 1.160.000 Euro garanti ücret ve 840.000 Euro imza ücreti ödeneceğini açıklamıştı.

Kiralama bedeli 2 milyon Euro

Oyuncunun kulübü Braga'ya ise kiralama bedeli olarak 3 taksit şeklinde 2 milyon Euro ödenecek.

Senin için hazırladığımız haberler