Simeone ve öğrencileri, Suarez ile 'Şampiyonluğa' döndü!

16.05.2021 - 21:42 | Son Güncellenme: 16.05.2021 - 22:38

Atletico Madrid, Osasuna'yı son dakika golüyle mağlup etti. Real Madrid de kazandı. Peki La Liga'da puan durumu nasıl? İşte gelecek hafta maçları...

Simeone ve öğrencileri, Suarez ile 'Şampiyonluğa' döndü!

AJANSSPOR - HABER

La Liga’da zirve yarışında heyecanın tavan yaptığı 37. haftasında Atletico Madrid, evinde Osasuna’yı konuk etti. Wanda Metropolitano’da oynanan mücadelede son dakikalarda inanılmaz bir geri dönüşe imza atan  Atletico Madrid, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Gol perdesini Osasuna açtı

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken, ikinci yarıda perdeyi 75. dakikada Ante Budimir açtı ve Osasuna’yı 1-0 öne geçirdi. 

Atletico Madrid pes etmedi

Atletico Madrid, 82. dakikada Renan Lodi ile 1-1’i yakaladı. Simeone’nin öğrencileri, galibiyet için aradığı golü ise 88. dakikada Luiz Suarez’in ayağından buldu ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

 

La Liga'da puan durumu:

Atletico Madrid, bu galibiyetle puanını 83’e çıkardı. 2. sıradaki Real Madrid ise Athletic Bilbao deplasmanında tek golle kazanarak puanını 81 yaptı. La Liga’da şampiyonluk düğümü son haftaya kaldı. 

37. haftanın ardından La Liga’da puan durumu:

1) Atletico Madrid: 83

2) Real Madrid: 81

3) Barcelona: 76

La Liga’da Atletico ve Real’in son haftada oynanacağı maçlar:

  • Real Madrid - Villarreal
  • Valladolid - Atletico Madrid

 

İlgini Çekebilir
Real Madrid kazandı, La Liga'da şampiyon son haftaya kaldı
Habere Git

Öte yandan, Celta Vigo'ya mağlup olan Barcelona'nın matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmadı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 37. haftasında oynanan Atletico Madrid-Osasuna maçında Atletico Madridli taraftarlar Wanda Metropolitano Stadyumu'nun önünde toplanarak takımlarını destekledi. Ligin son haftasına lider giren Atletico Madridli taraftarlar sevinç yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler