SigortaShop, Ankara'ya Keçiören ile dönüyor

18.09.2024 - 08:48 | Son Güncellenme: 18.09.2024 - 08:59

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi SigortaShop yeni sezonda çalışmalarını Ankara'da gerçekleştireceğini açıkladı. İşte detaylar...

SigortaShop, Ankara'ya Keçiören ile dönüyor

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon Muratpaşa Belediyesi SigortaShop ile Sultanlar Ligi'nde mücadele eden SigortaShop, Ankara'ya döndü.

SigortaShop artık Keçiören Belediyesi SigortaShop

Ankara'ya Keçiören Belediyesi SigortaShop olarak döneceğini açıklayan Ankara ekibi yaptığı resmi duyuruda işbirliğinde emeği geçen isimlere teşekkür etti. Keçiören Belediyesi SigortaShop'un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Sayın Mansur Yavaş,

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Sayın Mesut Özarslan,

Keçiören Belediye Başkanı

Kıymetli Başkanlar,

Kulübümüze vermiş olduğunuz destekler ve gerçekleştirdiğiniz iş birliği için en içten teşekkürlerimizi sunarız. Ankara ve Keçiören’deki projelerimizde göstermiş olduğunuz bu iş birliği, kulübümüzün faaliyetlerini başarıyla sürdürmesine ve topluma daha fazla katkıda bulunmasına büyük ölçüde olanak sağlamıştır.

Ortak projelerimiz, toplumsal fayda ve gelişim açısından büyük önem taşımaktadır. Sizlerin değerli katkıları sayesinde hedeflerimize ulaşmak adına önemli adımlar attık ve bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz.

Keçiören Belediyesi ile birlikte Ankara’mıza, ait olduğumuz yere güçlü bir şekilde dönmenin heyecanını yaşıyor ve bu mutluluğu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören’de, hem Sultanlar Ligi heyecanını yaşatacak hem de geleceğin sultanları için atılacak adımlara ışık tutacak bu anlamlı iş birliğimiz için tekrar teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,"

İlgini Çekebilir
Demir Leydi çelik oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler