Siftahı yaptı, alternatifsiz kaldı

07.12.2020 - 08:27 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 08:31

Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de stoper sıkıntısı yaşanıyor. Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçında stoperde kim oynayacak? Erol Bulut'un gelecek hafta stoperdeki alternatifi kim? İşte detaylar...

Siftahı yaptı, alternatifsiz kaldı

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de son haftalarda sakatlıkların çoğalmasından savunmada etkilendi. Mauricio Lemos’un Beşiktaş derbisinde sakatlanmasından sonra bu kez de Serdar Aziz Yukatel Denizlispor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

Sadık bu sezon ilk kez Süper Lig'de görev yaptı

Serdar’ın kırmızı kartı sonrası oyuna Sadık Çiftpınar girdi. Tecrübeli savunmacı bu sezon ilk kez Süper Lig’de görev yaptı.

Sadık gelecek hafta oynayacak

27 yaşındaki futbolcu gelecek hafta Kadıköy’de eski takımı Yeni Malatyaspor karşısında da Serdar ve Lemos’un yokluğunda görev yapacak. Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe kariyerindeki tek golü de eski takımı Yeni Malatyaspor ağlarına göndermiş

Sadık'ın sözleşmesi kaç yıllık?

Ocak 2019’da Fenerbahçe'ye gelen Sadık Çiftpınar’ın 30 Haziran 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un Sadık Çiftpınar'ı kadrosunda düşünmediği iddia edilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler