Shakira, Gerard Pique İle Ayrıldıklarını Resmen Açıkladı

04.06.2022 - 14:07 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 14:24

Ünlü şarkıcı Shakira, La Liga ekiplerinden FCBarcelona'da forma giyen savunma oyuncusu Gerard Pique ile ayrıldıklarını resmen açıkladı. İşte detaylar.

Shakira, Gerard Pique İle Ayrıldıklarını Resmen Açıkladı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga ekiplerinden FC Barcelona forması giyen Gerard Pique'nin, ünlü sevgilisi Shakira'yı aldattığı iddia edilmişti.


Şarkıcı Shakira, İspanyol basınına yaptığı açıklama ile ayrıldıklarını resmen duyurdu. 

Shakira ile Pique ayrıldı

Konuyla ilgili İspanyol basınından EFE'ye bir açıklama yapan Shakira, "Ayrıldığımızı teyit ettiğimiz için üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Pique: "Ben masumum"

Bilindiği üzere, Shakira'nın eve geldiği sırada Gerard Pique'yi başka bir kadınla ilişki yaşarken yakaladığı iddia edilmişti. Pique ise 'Ben masumum' diyerek kendisini savunmuştu. Gerard Pique'nin Barselona'daki eski dairesinde kaldığı ve ilişkilerinde bir problem yaşandığını yazdı. 

Daha önce Instagram profilinde sık sık Pique'yi paylaşan Shakira'nın 21 Mart'tan bu yana sevgilisi ile ilgili herhangi bir şey paylaşmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Shakira, "Planet Weird" podcastindeki açıklamasında, "evlilik fikrinin kendisini korkuttuğunu" söyleyerek "Bu yasak meyve gibi, onu dikkatli tutmayı tercih ediyorum ve davranışlarına bağlı olarak her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum." demişti. 

"Pique dünyanın en iyi stoperi"

Shakira 3 ay önce ise ayrıldığı sevgilisi Pique hakkında şu sözleri kullanmıştı: 


"Sen benim için, çocuklarımız için, azim ve samimiyetin en iyi örneğisin. Eşim olduğu için bunları söylemiyorum; o, dünyanın en iyi stoperi."

Senin için hazırladığımız haberler