PSG'de Neymar ve Mbappe kadroda yok! Gelecekleri belirsiz

12.08.2023 - 13:41 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 14:06

PSG'de gelecekleri belirsiz Mbappe ile Neymar, Lorient maçı kadrosuna alınmadı. Neymar'ın enfeksiyon geçirdiği açıklansa da ikili yol ayrımında.

PSG'de Neymar ve Mbappe kadroda yok! Gelecekleri belirsiz

DIŞ HABER - AJANSSPOR

PSG, bugün Lorient'le sezonun ilk maçına çıkacak. Kylian Mbappe ve Neymar ile Marco Verratti ise karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. 

İsmi Real Madrid ile anılan Kylian Mbappe ile PSG yönetiminin arası soğuk. Fransız yıldız, yeni bir sözleşme teklifini geri çevirdi. Fransız milli futbolcu, takımın geçen ayki sezon öncesi Asya turuna da katılmadı. 

Transfer dönemi 1 Eylül'de sona erecek. PSG'nin rekor transferi Neymar, Fransız devinde beklentileri karşılayamadı. Bu üçlünün takımdaki geleceği belirsiz; ancak PSG hafta başında Neymar'ın enfeksiyon geçirdiğini duyurdu.

PSG'NİN 1 MİLYAR EURO'SUNA RET

Geçen ay PSG'nin Mbappe'ye inanılmaz bir teklifte bulunduğu Fransa basınına yansıdı. PSG'nin Mbappe'yi 34 yaşına kadar takımda tutacak ve 1 milyar Euro değerinde bir teklif yaptığı iddia edildi. Tarihteki en kazançlı sözleşme olarak nitelendirilen teklifi Mbappe'nin reddettiği bildirildi. 

Kylian Mbappe'nin PSG'ye parayla motive olmadığını ve kupalar kazanabileceği Real Madrid'de oynama hayallerini kurduğunu söylediği basına yansıdı.

Al HİLAL'İN ASTRONOMİK TEKLİFİNİ DE KABUL ETMEDİ

Mbappe'ye Suudi Arabistan'dan da dudak uçuklatan bir teklif gelmişti. Fenerbahçe eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, Mbappe için PSG'ye 300 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. PSG transfer teşebbüsünü doğruladı ve Mbappe'ye görüşmelere başlama izni verdi. Ancak Mbappe, Arabistan ekibine olumsuz yanıt verdi. Mbappe'ye Al Hilal'in yıllık 700 milyon Euro maaş teklif ettiği de basına yansıdı.

NEYMAR'IN GELECEĞİ BELİRSİZ

PSG'nin yola devam etmeyi düşünmediği bir diğer isim Neymar ise 2017'de 222 milyon Euro'ya tarihin en pahalı ismi olarak transfer edildi. Haziran 2025'te sözleşmesi sona erecek Neymar, eski takımı Barcelona'ya gitmek istiyor. Ancak mali sıkıntılar içerisindeki Barcelona, Neymar'ın maaşını karşılamaktan uzak. 

Senin için hazırladığımız haberler