Al Nassr – Al Fateh: 5-0 (Maç sonucu – yazılı özet)

25.08.2023 - 22:52 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 23:25

Suudi Arabistan Pro Lig’de sezonun ilk galibiyetini alan Al-Nassr’da maçın yıldızı 3 gol ile Ronaldo oldu.

Al Nassr – Al Fateh: 5-0 (Maç sonucu – yazılı özet)

Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro Lig’de sezona 2 mağlubiyet ile başladı. Bu akşam Al Fateh ile karşılaşan ekip 5-0’lık skor ile sezonun ilk galibiyetini aldı. Maçın yıldızları ise 2 gol ile Sadio Mane ve 3 gol ile Cristiano Ronaldo oldu.

Galibiyetin ilk golü Mane’den 

Sezona 2 yenilgi ile başlayan Al-Nassr bu akşam Al Fateh’e konuk oldu. Prens Abdullah bin Jalawi Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk golü misafir ekipten geldi. Geçtiğimiz günlerde Bayern Munich’ten ayrılarak Al-Nassr’a katılan Sadio Mane, 27. dakikada fileleri havalandırarak maçın açılış golünü kaydetti. Açılış golünün asistini Cristiano Ronaldo yaptı. 

İlk yarı Ronaldo’nun golü ile bitti

Sadio Mane’nin golü ile 1-0 öne geçen Al-Nassr’da ikinci gol ilk golün de asistini yapan Cristiano Ronaldo'dan geldi. Al-Nassr ünlü forvetin 38. dakikada attığı gol ilk yarı skorunu 2-0 olarak belirledi.

Ronaldo farkı katladı

Cristiano Ronaldo ve Sadio Mane'nin golleri ile ilk yarıyı avantajlı bitiren Al-Nassr ikinci yarıda farkı büyüttü. Suudi Arabistanlı ekibin 38 yaşındaki tecrübeli forveti Ronaldo 55. dakikadaki golü ile Al Fateh ile aradaki farkı 3'e çıkardı. 

Mane'ye tek gol yetmedi

Maçın açılış golünü atan Sadio Mane ikinci yarıda da fileleri havalandırmayı başardı. Senegalli oyuncu 81. dakikada kaydettiği gol ile maç skorunu 4-0'a yükseltti. 

Ronaldo'dan hat-trick kapanışı

Al-Nassr'ın Al Fateh'e konuk olduğu maçın yıldızı Cristiano Ronaldo oldu. Ünlü futbolcu 90+6'da attığı gol ile hat-trick yaparak maçın kapanış golünü kaydetti. 

Ünlü futbolcudan 63. hat-trick

Al Fateh karşısında attığı 3 gol ile hat-trick yapan Cristiano Ronaldo kariyer başarısını da genişletti. 38 yaşındaki futbolcu kariyerindeki 63. hat-trick golünü Al-Nassr'da attı. 

Senin için hazırladığımız haberler