Transfer Haberi | Sezon başında ayrılmıştı, İsmail Kartal istedi geri geliyor

09.01.2024 - 10:07 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 10:16

Fenerbahçe, devre arasında takımdan ayrılması beklenen Umut Nayir'in yerine eski futbolcusu Serdar Dursun'u getirecek. Detaylar haberimizde...

Transfer Haberi | Sezon başında ayrılmıştı, İsmail Kartal istedi geri geliyor

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken takımda yaşanacak ayrılıklar da gündemde. Sarı lacivertliler, ara transferde forvet rotasyonunu güçlendirmek istiyor. 

İlk veda Umut Nayir'den olacak

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Michy Batshuayi ile forma mücadelesinde etkisiz bir performans gösteren ve aynı zamanda daha fazla süre almak istediği bir takıma gitmek isteyen Umut Nayir ise takımdan ilk ayrılacak isim olacak.

İsmail Kartal, Serdar Dursun'u istedi

Takvim'de yer alan iddiaya göre, yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sezon başında Karagümrük'e transfer olan deneyimli golcü Serdar Dursun'un takıma geri dönmesini talep etti.

Serdar Dursun da istiyor

Daha önce ondan çok fazla verim aldığını ifade eden Kartal'ın, aynı zamanda yerli oyuncu olması sebebiyle bu talepte bulunduğu öğrenildi. Serdar Dursun'un da yeniden Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

"Futbolu Fenerbahçe'de bitirmek isterim"

32 yaşındaki golcü geçtiğmiz günlerde yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe taraftarını inanılmaz seviyorum. Ben de onların beni çok sevdiğini hissediyorum. Bana sürekli 'niye gittin, keşke kalsaydın. Geri dön' diyorlar. Aramızda özel bir bağ var. Fenerbahçe'den ayrılığım kolay olmamıştı. Tabiki Fenerbahçe'ye geri dönme ihtimalim varsa çok güzel olur. Futbolu Fenerbahçe'de bitirmek çok güzel olur. Neden olmasın." ifadelerini kullanmıştı.

19 gol 9 asist

2020 ile 2023 yılları arasında 3 sezon Fenerbahçe formasını giyen Serdar Dursun, sarı lacivertli formayla 64 maçta 19 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Sezon başında Karagümrük'e transfer olan 32 yaşındaki Serdar Dursun, 10 kez A Milli Takım forması giydi.

Senin için hazırladığımız haberler