Sevgililer günü hediyeleri, Sevgilime ne almalıyım?

04.02.2020 - 16:28 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 16:28

14 Şubat'ın gelmesine az bir süre kaldı. Çiftlerin aklında tek bir soru var. Sevgilime ne almalıyım? Sevgilisine farklı hediyeler almak isteyenler Sevgililer günü hediyeleri, 14 şubat farklı hediyeler aramaları yapıyor. Bizde sizler için Sevgililer günü hediyeleri, Sevgilime ne almalıyım? sorularını cevapladık. İşte 14 Şubat sevgiliye farklı hediye

14 Şubat'ın gelmesine az bir süre kaldı. Çiftlerin aklında tek bir soru var. Sevgilime ne almalıyım? Sevgilisine farklı hediyeler almak isteyenler Sevgililer günü hediyeleri, 14 şubat farklı hediyeler aramaları yapıyor. Bizde sizler için Sevgililer günü hediyeleri, Sevgilime ne almalıyım? sorularını cevapladık. İşte 14 Şubat sevgiliye farklı hediye

Sevgilime ne almalıyım?
Aşk, olanca baskın haliyle tüm duyguların üstüne, hatta ve hatta hayatımızın merkezine yerleşebiliyor. Dengeyi kaybetmediğiniz sürece de tadına doyum olmuyor aşkın, sevginin... Tüm dünyada aşkla kutlanan ve en özel günlerden olan 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi için hala bir fikriniz yoksa sizler için birbirinden farklı, anlamlı ve özel seçeneklerimiz mevcut. İşte her bütçeye uygun kadın ve erkek için 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri...Sevgililer günü hediyeleri, Sevgilime ne almalıyım? 14 Şubat sevgiliye farklı hediye

Çiçek ve çikolata
Takı- kolye
Yüzük
Küpe
Parfüm
Mini fotoğraf makinesi
Palto
Gömlek
Ceket
Elbise
Çanta

Pırlanta

Sevgiliye alınabilecek en güzel hediyedir ufak bir pırlanta. Sevginizin bir ömür boyu süreceğine dair bir işaret olsa da bunu güzel sunmak gerekir. O nedenle evlilik teklifi için seçtiğiniz parfümden mekana kadar her şey önemlidir. Bunları yapacak bütçeniz olmayabilir. Hiç önemli değil! Kadınlar parayla değil sevgiyle hazırlanan sürprizlere bayılırlar. Kendi hazırlayacağız yemeklerle onu evinde bekleyebilir, iki kadeh şarap koyabilir ve sevdiğiniz şarkı eşliğinde ona evlenme teklifi edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey istemek.

Saat

Eğer saat almayı düşünüyorsanız.. Öncelikle ilk yapmanız gereken şey sevgilinizin veya eşinizin tarzını kafanızda oturtmak. Siz sadece rahatlığa önem veriyor olabilirsiniz, ancak kadınlar kıyafetlerinden ayakkabılarına kadar her parça eşyasına uyacak aksesuarlardan hoşlanır. Klasik giyim tarzını seviyor ise çelik kasalı ve desenli bir saat tercih edebilirsiniz. Böylece işe yaşamında da her daim takabileceği bir hediye olacaktır. Sevgiliniz spor giymeyi seviyorsa, biraz klasik çizgiden uzaklaşmanızı öneririz. Spor giyinmeyi seven bayanlar renkli saatlerden hoşlanacaktır. Hayatına biraz renk katmaya hazır olun!

Bu yıl sevgililer gününde bir değişiklik yapın ve bir kutu çikolata gönderin! Kadınlara gönderilecek meyve ve çikolata sepetlerinin renklerinin pembe, kırmızı gibi canlı tonlar olması önemlidir. Şüphesiz görünüme büyük önem veren kadınlar meyvelerin tazeliğine de takılacaktır.

Ayakkabı

kadınların en büyük tutkularından biri ayakkabı. Gezerken beğendiği, dilinden düşürmediği o ayakkabıyı ona hediye edebilirsiniz.

Puzzle

Aşkın somutlaştırabilineceği en güzel durum, aklınıza kazımak, hiç çıkmasın istediğiniz anların, fotoğraflanmış halleridir. Bir sıcak gülüşün, sarılmanın ya da önemli bir anın fotoğraflandığı anları, bir de evinizin ya da sevgilinizin evinin en güzel köşesinde görmek istemez misiniz? Üstelik popart tarzında renklendirilerek, başka bir hava katılmış durumda. İşte bunun için hemen sitemizden, üçlü popart kare kanvas tablolarımızla tanışın. Puzzle şeklinde yapacağınız hediye sevgilinizi mutlu edebilir.

Şık bir hediye kutusu içerisinde kalpli kartlar üzerine yazılmış 100 adet birbirinden değişik romantik yıldönümü mesajları ile sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz. Eğer yıldönümnüz yaklaşıyorsa ve kız arkadaşınıza unutamayacağı romantik bir hediyeyi kendi ellerinizle hazırlamak istiyorsanız bu noktada size bir önerimiz var. Sevgilinize hazırlayacağınız özel bir hediye sepeti olsun, el yapımı bir hediye olsun içerisine ekstradan kalpli kartlardaki 100 adet Yıldönümü Kutlama Sözlerinden de koyarak hediyenizi daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler