Sakaryaspor - Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

23.12.2023 - 08:48 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 18:29

TFF 1. Lig'de Sakaryaspor ile Kocaelispor karşılaşıyor. Sakaryaspor - Kocaelispor Marmara Derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ilk 11'ler.

Sakaryaspor - Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in 17'inci haftası dev maça sahne oluyor. Sakaryaspor ile Kocaelispor karşı karşıya geliyor. Nefes kesen Marmara derbisinde Yeşil-Siyah renkleri paylaşan iki komşu ilin takımları kazanarak yollarına devam etmeyi hedefliyorlar.

Körfez'den lidere yakın takip! Sakarya 5'inci...

Geride kalan 16 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 33 puan toplayan Kocaelispor, lider Eyüpspor'un 6 puan gerisinde, 2'inci sırada takibini sürdürdü. Sakaryaspor ise 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayarak topladığı 29 puanla ligin 5'inci sırasında yer aldı.

Sakaryaspor - Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sakaryaspor ile Kocaelispor maçı 23 Aralık Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele TRT Spor ve beIN SPORTS 2 kanallarından canlı yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Avcı'nın hedefi 3 puan! Fırtına'nın rakibi Başakşehir
Habere Git

Sakaryaspor ve Kocaelispor'un eksikleri

Sakaryaspor'da Oğuz Yıldırım, darbeye bağlı sakatlığı nedeniyle Kocaelispor maçında forma giyemeyecek. Kocaelispor'da ise Amaral'ın durumu şüpheli.

Deplasman yasağı getirildi

Sakarya İl Spor Güvenlik Kurulu, Sakaryaspor - Kocaelispor maçı öncesi aldığı karar ile misafir takım taraftarının stada alınmayacağını duyurdu. Bu karara iki takım taraftarları da yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi. Kocaelispor Kulübü ise "Ruhunuz yeter" başlıklı yazısında getirilen deplasman yasağını eleştirdi.

İlk 11'ler

Sakaryaspor: Gökhan Değirmenci, Emir Ortakaya, Yusuf Cihat Çelik, Douglas Wıllıan Da Sılva Souza, Danıel Candeıas, Barış Alıcı, Atila Turan, İbrahima Fofana, Cem Ekinci, Yusuf Abdioğlu, Oğuz Ceylan

Kocaelispor: Gökhan,  Emir, Yusuf Abdioğlu, Atila, Oğuz, Cihat Çelik, Fofana, Candeıas, Barış, Cem, Tanqeu

Senin için hazırladığımız haberler