Servet Yardımcı'dan yayın ihalesi açıklaması

28.04.2022 - 23:34 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 23:42

Nihat Özdemir'in istifasının ardından TFF Başkanlığını yürüten Servet Yardımcı yayın ihalesi konusunda "Yakın zamanda pozitif haberimizi alırsınız" dedi.

Servet Yardımcı'dan yayın ihalesi açıklaması

Avrupa Ligler Birliği 39. Genel Kurulu İstanbul’da gerçekleşecek. Genel kurul öncesinde Avrupa Ligler Birliği temsilcileri ve kulüp başkanları yemekte bir araya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

TFF'yi sağ salim limana yanaştırmak istiyoruz

TFF Başkanlığına aday olacağı yönünde sorulan soruya Yardımcı “Nisan başında Nihat Başkanımız ve bazı arkadaşlarımız istifa ettiler. Görevini devam ettiren arkadaşlarımızla emaneti teslim aldık. 2 ay sonra olacak seçime bizim sorumluluğumuz sorunsuz sükunet içinde TFF’yi sağ salim bir şekilde içinde bulunduğumuz gemiyi selametle limana yanaştırmak istiyoruz. Bizim bütün gayemiz o. Bu süreci kulüpler birliği başkanımız ve diğer kulüp başkanlarımızla birlikte istişare içinde götürüyoruz. Bu seçimde Türkiye futbol ailesine yakışır bir seçim ortamı oluşturmak için çabalıyoruz."

Yayın ihalesi hakkında açıklama

Merakla beklenen yayın ihalesi konusunda Servet Yardımcı "Görüşmelerimiz olumlu ilerliyor. Tüm futbolseverlerin merak ettiği soru bu. En kısa zamanda bu merakı gidermek için çabalıyoruz. Yakın zamanda pozitif haberimizi almış olursunuz. Şu anda doğru yoldayız. İstişare ederek görüşmeleri yürütüyoruz" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Yayın ihalesinde son durum: Saran Group, BeIN, Ali Koç...
Habere Git

Beşiktaş'ın yanında olduğumuzu dile getirdik

Finansal Fair-Play konusunda sıkıntı çektiklerini söyleyen Yardımcı "Bu geçiş sürecini UEFA, Kulüpler Birliği ve TFF ile birlik beraberlik içinde samimi şekilde çalışarak bu güçlükleri aşarız. UEFA da bizim çektiğimiz zorlukları iyi biliyor. Anlayışla karşılıyorlar yeter ki kendimizi samimi izah edelim. UEFA Yönetim Kurulu'nda olduğum için en son Beşiktaş ’ın sunumunda ben Beşiktaş Kulübü'nün yanındaydım. Bizler TFF olarak kulüplerimizin yanında olduğumuzu Beşiktaş’ın yanında olduğumuzu tekrar dile getirdik. Onlar da anlayışla karşıladılar. Negatif bir sonuç beklemiyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler