Serie A ekibi, Ankaragücü forması giyen Cem Türkmen'i transfer etmek istiyor

18.06.2024 - 00:34 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 00:47

İtalya Serie A'da mücadele eden Hellas Verona, Ankaragücü ekibinin formasını giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Cem Türkmen’i transfer etmek istiyor.

Serie A ekibi, Ankaragücü forması giyen Cem Türkmen'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR DIŞ HABER

Süper Lig’de istediği sonuçları alamayarak lige veda eden ve önümüzdeki sezon TFF 1.Lig’de mücadele edecek olan Ankaragücü’nün sezon başında kadrosuna kattığı Almanya doğumlu Cem Türkmen’e İtalya’dan talip çıktı.

Hellas Verona’nın takibinde

İtalya basınından Calciomercato’nun haberine göre Çizme temsilcisi Hellas Verona, kadrosunu güçlendirmek adına Ankaragücü forması giyen 22 yaşındaki orta saha futbolcusu Cem Türkmen’i listesine ekledi.

Zanetti özel olarak istiyor

Haberde yer alan bir diğer detaya göre takımın yeni teknik direktörü olan İtalyan teknik adam Paolo Zanetti, 2002 doğumlu ve Türkiye U21 takımında oynamış futbolcuyu özel olarak araştırdı.

Bu sezonki performansı

Ankaragücü formasıyla Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere bu sezon 13 maça çıkan futbolcu bu maçlarda 1 asist yaptı. 22 yaşındaki orta saha toplamda 309 dakika sahada kaldı.

Sözleşmesi sürüyor

Ankara temsilcisine geçtiğimiz yılın Temmuz ayında imza atan Cem’in Sarı-Lacivertli kulüp ile 2026 yılının ortasına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mert Çetin’i hatırlattı

Ankaragücü’nde forma giyen Cem Türkmen’in Hellas Verona’nın transfer listesinde bulunması akıllara şuan Ankaragücü’nde top koşturan defans oyuncusu Mert Çetin’i getirdi. Mert Çetin’de bir diğer Ankara ekibi Gençlerbirliği’nde forma giyerken 4.30 milyon Euro’luk bedelle Serie A devi Roma’ya transfer olmuş ve ardından Hellas Verona’nın formasını giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler