Milan, Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor

15.10.2023 - 09:45 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 09:53

İtalya Serie A devlerinden Milan, Galatasaray'da gösterdiği performansla değerini yükselten genç oyuncu Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istediği ortaya çıktı.

Milan, Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği performansla devlerin dikkatini üstüne çeken Barış Alper Yılmaz için son olarak Serie A devi Milan'ın devrede olduğu iddia edildi.

Giroud yerine arayış başladı

Calciomercato.com'un haberine göre Serie A devi Milan, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Olivier Giroud'un yerine golcü oyuncu arayışına başladı. İtalyan ekibi hücumda hızlı bir isim istiyor.

Barış Alper'de listede

İtalyan devinin golcü listesinde Lille'den Jonathan David ve Benfica'dan Petar Musa'nun yanı sıra Galatasaray milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın da yer aldığı aktarıldı.

23 yaşındaki futbolcunun sağ kanat oynamasının yanında ileri uçta da forma giyebildiği belirtilirken, Galatasaray'da gösterdiği performansın yanı sıra A Milli Futbol Takımı'nda gösterdiği performans da dikkatlerini çekti.

Montella ileride oynattı

Daha çok kanatlarda kullanılan genç futbolcuya, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella tarafından Hırvatistan karşılaşmasında ileri uçta görev verilmişti.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 16 karşılaşmada görev alan Barış Alper, 3 kez arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler