Sergio Ramos'un yeni durağı belli oldu!

14.05.2024 - 10:46 | Son Güncellenme: 14.05.2024 - 11:07

Transfer haberleri. İspanya Ligi takımlarından Sevilla forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sergio Ramos'un yeni takımı belli oluyor.

Sergio Ramos'un yeni durağı belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Sevilla ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Endülüs kulübü ile yola devam etmeyecek olan Sergio Ramos'un yeni durağı belli oluyor.

San Diego FC, Ramos ile görüşüyor

The Athletic'te yer alan habere göre; MLS ekiplerinden San Diego'nun, 38 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu ile görüşmelere başladığı belirtildi.

2025'te MLS'te mücadele edecek

Şu anda MLS'te yer almayan San Diego FC, 2025 yılında Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) mücadele edecek ve iç saha maçlarını 2022 yılında inşa edilen çok amaçlı bir saha olan Snapdragon Stadyumu'nda oynayacak.

Bilindiği üzere Sergio Ramos'un ismi daha önce Beşiktaş ile, bu yaz transfer dönemi için ise Galatasaray ile anılmıştı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon İspanyol ekibiyle 34 maça çıkan Sergio Ramos, 7 gol ve 1 asist kaydetti.

Tarihin en çok madalya kazanan oyuncularından biri

Tarihin en çok madalya kazanan oyuncuları arasında yer alan başarılı savunma oyuncusu İspanya ile 1 Dünya Kupası, 2 kez Avrupa şampiyonluğu, Real Madrid ile 4 UEFA, 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 5 LaLiga, 3 UEFA Süper Kupası, 4 İspanya Süper Kupası, 2 İspanya Kupası kazandı. PSG ile ise 2 Ligue 1 ve 1 Fransa Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler