Galatasaray'da Sergio Oliveira krizi! Kabul etmiyor...

24.08.2024 - 11:03 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 11:06

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'da Sergio Oliveira çıkmazı sürüyor. Cim Bom'da takımda düşünülmeyen Portekizli oyuncu transfere adım atmıyor. Detaylar...

Galatasaray'da Sergio Oliveira krizi! Kabul etmiyor...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da takımda düşünülmeyen Sergio Oliveira hakkında gündeme iddialar düşmeye devam ediyor. Portekizli orta sahanın yeni teklife de yanaşmadığı ve takımda kalmak istediği iddia edildi. Detaylar...

Teklifleri kabul etmiyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da, Sergio Oliveira ile yolların ayrılması bekleniyor. Ancak İstanbul'da mutlu olan 32 yaşındaki Portekizli oyuncu, gelen teklifleri kabul etmiyor.

2 yıllık sözleşmesi var

İstanbul'da mutlu olduğu belirtilen 32 yaşındaki oyuncunun 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Parayı da istemedi

Bu sezon Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan ve kadroda düşünülmeyen Oliveira, yönetimle sözleşme feshi konusunda görüşmeler gerçekleştirmişti.


Sarı-kırmızılıların fesih için 1 milyon euro önerdiği, ancak tecrübeli futbolcunun yönetimden 2.5 milyon euro talep ettiği iddia edildi.

2 gol 2 asist

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması ile 24 maça çıkıp 2 gol, 2 asiste imza atan deneyimli orta sahanın sarı-kırmızılı takımla olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler