Galatasaray'ın Portekizli Yıldızı Sergio Oliveira Çok Özel Açıklamalarda Bulundu

16.07.2023 - 19:40 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 19:57

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın 31 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira yayıncı kuruluşa özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Portekizli Yıldızı Sergio Oliveira Çok Özel Açıklamalarda Bulundu

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de son sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da takımın kilit isimlerinden olan 31 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira yayıncı kuruluş beIN Sports'a önemli açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray maçlarını babamla izlerdim"

Küçükken Galatasaray'ın maçlarını babası ile birlikte takip ettiğini ifade eden Portekizli yıldız "Küçükken Galatasaray'ın maçlarını babamla izlerdim. Arsenal ve Jardel'in gol attığı Real Madrid maçlarını hatırlıyorum. Galatasaray, Avrupa'da çok büyük bir takım. Tarihi daha önce yazmıştık, şimdi yeniden yazmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Bu sefer şampiyonluk daha zor olacak"

Bu sezon tekrardan verecekleri şampiyonluk mücadelesinin geçtiğimiz yıla nazaran daha zor olacağını vurgulayan Oliveira "Bu seferki şampiyonluk çok daha zor olacak ve bunun için mücadele etmemiz gerekiyor. Avrupa'da ise maç maç gitmemiz ve büyük bir kulüp olmanın bilinciyle hareket etmeliyiz. Avrupa'da topladığımız puanlarla Türkiye'ye de yardımcı olmalıyız" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş buluyor, Galatasaray ve Fenerbahçe alıyor
Habere Git

"Türkiye'de olduğum için çok mutluyum"

Türkiye'ye geldiğinde en çok trafik yoğunluğuna alışmakta güçlük çektiğini belirten 31 yaşındaki oyuncu "Geldiğimde 'Bu bir çılgınlık' dedim. Tabii ki bunu şaka olarak söylüyorum. Türkiye çok güzel bir ülke ve burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

Şampiyonluk yolunda 32 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın formasını Süper Lig'de 32 defa terleten Portekizli yıldız orta sahada takımın beyni olurken 4 gol attı ve 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler