Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Beşiktaş'a dönecek derken...

30.12.2023 - 09:39 | Son Güncellenme: 30.12.2023 - 09:56

Adı Beşiktaş ile de anılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. 51 yaşındaki çalıştırıcı Süper Lig ekibinin başına geçiyor. Detaylar haberimizde...

Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Beşiktaş'a dönecek derken...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 9 Aralık 2021'den bu yana takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu.

Adana Demirspor iddiası

Beşiktaş ile x2020-21 sezonunda yaşadığı şampiyonluğun ardından siyah beyazlı kulüpten ayrılan ve adı yine Kartal'a ile ile anılan Sergen Yalçın'ın, yeni adresi'nin bir başka Süper Lig kulübü Adana Demirspor olduğu oldu iddia edildi. 

Aybaba, 'görüşürsek anlaşırız' demişti

Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında Sergen Yalçın'la ilgili olarak, “Sergen Yalçın doğal aday. Şimdiye kadar görüşmedik. Görüşürsek anlaşırız." açıklamasında bulunmuştu.

Adana Demirspor ile masaya oturdu

Sabah'ın haberine göre; Patrick Kluivert ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Adana Demirspor, takımı Sergen Yalçın'a emanet etmek için dün başarılı hoca ile İstanbul'da bir araya geldi. 

Prensipte 1,5 yıllığına anlaşıldı

Haberde, Adana Demirspor yetkililerinin Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına vararak el sıkıştığı kaydedildi. 

Hoca olarak Beşiktaş'ta 2 kupa kaldırdı

Son olarak Beşiktaş'ta görev yapan 51 yaşındaki teknik adam Siyah-Beyazlı takım ile 1 lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

Beşiktaş performansı

Beşiktaş'ta 79 maçta görev alan Sergen Yalçın 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 145 puan topladı ve maç başına da 1.84 puan ortalaması yakaladı.

8 takımı çalıştırdı

Sergen Yalçın teknik direktörlük kariyerinde bugüne kadar, Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Beşiktaş olmak üzere 8 takımda görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler