Fenerbahçe'nin Gündeminde Olan Sergen Yalçın Neftci Bakü İle Anlaştı

19.06.2023 - 13:01 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 13:33

Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş'ı çalıştıran ve Fenerbahçe ile adı anılan Sergen Yalçın Neftci Bakü ile anlaşmaya vardı. Başarılı hoca yeni sezonda Azerbeycan takımını çalıştıracak.

Fenerbahçe'nin Gündeminde Olan Sergen Yalçın Neftci Bakü İle Anlaştı

AJANSSPOR HABER

Sğper Lig ekibi Beşiktaş'ın şampiyon eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oluyor. Tecrübeli teknik adamın ismi Fenerbahçe ile anılırken sürpriz bir hamle yaparak Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Detaylar...

Anlaşma sağlandı

Azerbaycan'da yayın hayatını sürdüren CBC Sports TV'nin haberine göre, Neftçi Bakü, Sergen Yalçın ile her konuda anlaştı. 

Azeri ekibi 2 gün içinde 50 yaşındaki çalıştırıcı açıklayacak.

Teknik direktör Sergen Yalçın, 2021-2022 sezonunda Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadı.

Neftçi Bakü, Azerbaycan Premier Ligi'nde 9 kez şampiyonluk yaşadı.

İlgini Çekebilir
Adı Beşiktaş ile anılıyordu... Milli oyuncunun babasından transfer yanıtı!
Habere Git

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin rakibi olabilir

Beşiktaş ve Neftçi Bakü, Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda rakiplerini elemeyi başarırsa; iki takımın, Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda eşleşme ihtimali bulunuyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Neftçi Bakü, Beşiktaş'ın rakibi olabilir 

En çok şampiyonluk unvanı gitti

Azerbaycan'ın en başarılı ekiplerinden biri olan Neftçi Bakü, 9 kez zirvenin sahibi oldu. Son 2 yıl şampiyonluğu Karabağ'a kaptıran Neftçi, en çok şampiyon olan takım ünvanını da böylece yitirmiş oldu.

Görkemli bir tören düzenleyecek

Azerbaycan'ın en başarılı takımlarından biri olan Neftçi Bakü, 9 kez lig şampiyonu oldu. Sergen Yalçın ile resmi imzaların atılmasının ardından Neftçi Bakü, deneyimli hoca için görkemli bir tören düzenleyecek.

Menajeri yalanladı

Sergen Yalçın'ın menajeri Hakan Korkmaz, sosyal medya üzerinden teklfiler olduğunu ama bir anlaşma olmadığını duyurdu. Korkmaz, ''Sergen Yalçın’a yurt içinden ve yurt dışından tekliflerin geldiği doğrudur fakat anlaştığı yönünde basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.Sergen hoca teklifleri değerlendirip doğru kararı vermek için düşünme aşamasında.Basında çıkan anlaştı haberlerine itibar etmeyiniz.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler